blogg

HEI, GJETT HVEM SOM FAKTISK BLOGGER?

heija.. litt lenge siden, men har bare samlet opp litt blogglyst , haha. Etterpå kan jeg vise dere noe nytt, og faktisk oppdatere dere litt (a) håper det fortsatt er noen som leser bloggen min da! Blir nytt design snart. Må bare få tatt noen bilder osv.

Men nå skal jeg pugge litt matte. Prøve imorgen jaaa, go algebraaa♥♥♥♥ eller ikke.. Jaja, snakkes snart!hva vil dere jeg skal blogge om framover?

SNART JUL JO

Heia dere! Sorry for den sykt dårlige blogginga de siste ukene egentlig, men blogglysten er laaaaangt nede.. Derfor er det litt lite nå også satser jeg på at det går opp igjen:)

Våknet som alle andre i trondheim, opp til snø idag. Liker snø bedre enn pissregn hvertfall,. Fått skikkelig julestemning egentlig, bare litt over en måned igjen, gleder meg masse! Også gleder jeg meg til vi begynner med kalender gaver, juleball og masse mer. Hahah, random. Hva gleder dere dere til?

fra bursdagen igår til amalie <3

PLANS

Heja! Skal rydde rommet mitt nå, også skal erica knaksjwe liggeover, får se om hun kommer seg hit. Hadde jo prøve idag, og den gikk helt greit, bedre enn jeg trodde hvertfall:) Imorgen er det hvertfall bursdag til amalieee. Blir sykt morsomt. Før det skal jeg også til byen, for nå skal jeg rydde meg til litt cash :D


<3<3 hva skal dere i helga?

sorry sorry sorry

har to prøver ++ til imorgen og trening om en halvtime.....lover å skjerpe mwg for dere som fortsatt leser bloggen:') snakkes!

data og internett problemer

har ikke internett atm, og låne pc'en funker ikke, men lover dere blogging i kveld :D da har jeg nok speilrefleksen også! snakkes senereeee <3 mens jeg er borte kan dere jo kanskje kommentere litt ekstra på resten av innleggene mine, heheee

BURDSAGSBARN?

Heia! Sorry igjen, men syns grunnen for at jeg ikke har blogget er ganske god: igår sendte jeg pc'en min på reprasjon. Så nå er jeg stuck med en lånepc i fire uker. Håper bare jeg ikke mister alle bildene og filmene innpå den. Har så sykt mye innpå der.

Ellers tror alle jeg har bursdag idag pga. en viss liten jente som har endret bursdagsdatoen min på face, hahahaha

men så fikk alle vite at det var ca 3 måneder til...

heheheehehe....... når har dere bursdag? kjolen jeg kjøpte kommer forresten imorgen for da har jeg speilrefleksen min igjen!!!!!!!


SYKESTE NOEN GANG

KONF.LEIREN ER DET KANSKJE DET BESTE JEG HAR VÆRT MED PÅ ♥

Har vært med alle de beste folkene de siste fem dagene på konf-leir. Savner den allerede... Vi hadde masse timer med pauser ogsånn, var med på sånn sammarbeids løype ting, ble enda bedre kjent med alle sammen. Vi satt ofte bare innpå et rom, og pratet osv, men hele greia var bare helt syk. Andbefaler alle som kan å konfirmere seg kirkelig i strindheim kirke, hehe :)

Har desverre ingen bilder akkurat nå, men kan kanskje låne noen fra noen andre, får se. Vi bodde på IMI støren(?) verdens koseligste plass.Dette er virkelig et minne for resten av livet :D

har også fått en pakke i posten, noen som vil se?

NÅR SKAL DERE KONFIRMERES?

Heihie! Som sagt er jeg syk igjen, og har ikke vært på skolen idag. Kræsjer litt med at det er konf-leir imorgen, men det går sikkert bra :) Har den hosten fortida, skikkelig ekkelt, så sitter å spiser sånne fæle halsdrops, usj..

Må vel gjøre litt lekser siden jeg bare har to dager til å gjøre ferdig engelsk prosjektet, wey ... Kommer litt ekstra blogging senere hvis dere er flinke til å kommemtere idag :D hehe, sneiks!

når skal dere konfirmere dere?

HEIJA SYK IGJEN

Etter skolen ble erica med meg hjem, og vi siste usunt, satt på pc, ble sykt girsa på cheerlidning (Ska kanskje begynne) og litt sånt.

Dro også på trening idag, men angrer egentlig nå, fordi nå er jeg syk. Klarte ikke å gjør noe, alt ble bare skikkeig dårlig. Og i slutten orket jeg bare ikke mer, så jeg spurte treneren om jeg kunne sette meg litt ned fordi jeg var syk. Vell fikk dette søte svaret: det e du ikke! Dreit egentlig litt idet, fordi jeg er jo syk, så stakk bort til marthe og satte meg der resten av trenings. Får faktisk ikke lov til å dra på skolen imorgen..

Og dere, takk for alle stemmene på kjolen, men nå istad bestilte jeg den til høyre .) Skal kanskje bestille 1 til senere, får se. i?sale

hva gjør dere ikveld? flere som er syke?

HVILKEN KJOLE?


skal bestille 1 eller 2 av disse, men vet ikke hvilke! Er veldig sikker på den til høyre, men hvilken likte dere best av de andre to?? :) hjelp meg!

CHILL

Hej Har akkurat dusjet og gått med noen brev or kirka, artig ja.... Resten av kvelden skal jeg bare sitte i koseklær, slappe av og sånt. Kommer day etterpå btw.

Hahah, til dere som lurte, ja: eline hadde på seg fake vipper, og værsåsnill, ikke ta alt s sykt seriøst folkens :) men snakkes senere ikveld ♥ ha en fin kveld videre!


druer like/dislike? hahahah, ok random

SLEEPOVER

HOLA CHICAS♥

Lå over ti eline sammen med marthe igår. Var utrolig gøy. Etter at alle andre hadde agt seg, bynte vi å se gjennom eline sine klær, og fant noen nydelige skjørt og kjoler. Måtte selfølelig ta noen søte bilder med finstasen på:

eline, marthe, meg ♥


og eline tok på seg noen korte øyenvipper:

haha, søt

så tok vi på oss koseklær, og satte oss å så the ring. Uææh, sykt ekkel.. Etter vi hadde sett #1 måtte i jo bare se #2 også. Den var ikke like bra, men fortsatt, sykt ekkel. Marthe stakkars ble sykt trøtt utpå kvelden. Så da hun sovnet av så jeg og eline litt av bring it on, hahha, kosi ? god bedring til marthe btw, som dro tidlig på morgenen fordi hun hadde så vondt i hodet, stakkars.. har dere sett the ring?

ERICA'S PLACE NEXT

Heia! :) Nå stikker jeg til Erica en tur. Skulle egentlig dra å kjøpe et par ekstra sko, til konf leir neste uke men mamma blir sendt for å gjøre det denne gangen :):):) Kommer outfit idag. Forresten tusen takk for at dere faktisk fortsetter å lese bloggen min selv om den har vært helt sugen siste uka, dere er verdens beste lesere ♥

ikke glem spørsmålsrunden langt nedi der, skal svare snart!

hm, fint... hva skal dere idag?

RENATHE OG MARIA = SUPERKOKKER

klarte å tråkke i deig.. så ble vi veldig hyper, heheh
,

ufff.. Men uansett kom det to glisende fjortenåringer gående med det stjerneresultatet, bare seee!!!!!!!!1

ah ♥ hva syns dere om bildene?

WOK AWAY

Heia! Etter skolen dro jeg, erica og helle til byen. Startet bra med at jeg og erica mistet bussen og jeg glemte av busskortet. Måtte slenge oss på nærmeste buss, etter den spurtrunden. Vi spiste på Wok Away. Sykt "kul" cafe(?) Men maten var ikke akkurat det jeg liker best. Prøvde oss også på en frappè men det smakte litt for mye kaffe for oss, go kakao ♥

Nå er jeg stappmett etter middag #2 og skal kanskje møte kari etterpå :) kommer outfit senere. Btw, sorry for tidenes dårligste oppdatering for tiden, har bare så lite blogglyst, og gjør ganske mye om dagene.det ser sykt godt ut, men så åpner man

det luktet peanuett saus, som øda alt, haha.

liker dere frappècino?

I LOVE BUSS, SNØ OG -5

Hei! Nå skal jeg komme igang me filmreferat, wihuuuuu!!!

Etter skolen stakk jeg og erica hjem til meg for å hente cash, vanret i vinterkulda (5- i trondheim.....) kjøpte litt snop og bytta en shorts inne på cabo. Skull ta bussen hjem, og det var liksom bare 1 minutt til den skulle gå, så det var bare sånn yess! Buss #1 som kom trilla bare forbi. Tok noen smashing biler av oss selv når plutselig buss #2 kommer. Rakk den heldigvis for å ta den i 3 minutter, haha :) Nå har jeg akkurat vørt i kirka og fiksa noen brev, g-ø-y!!!!!1


snør dere hos dere?

RENATHE IN THA HOUSE

Hellu! Idag ble Renathe med meg hjem.Prøvde oss på tidenes bake prosjekt... kan vise dere senere :)

Forresten, idag har det snødd. Helt sykt også. Var den snøstormen da vi sluttet å skolen. Hadde skriveøkt idag, og vi hadde tenkt å stikke innom bunnpris før vi skulle hjem. Snudde hvertfall med en gang vi så været ute. Ble nesten stengt ute av en snill erica da, men med mine lynreflekser vet dere. Inne på et blunk.ilu ♥ hva tror dere vi bakte/lagde? hahahah

TRAVEL

Hei! ble ikke blogging igår heller, meeen... sorry :') Igår ble jeg med karianne hjem sammen med erica, anna og fossli. Var sykt gøy! Så dro jeg på trening og kom hjem som en sykt sliten dø... jente..? La meg tidlig fordi jeg følte meg skikkelig dårlig, men er bedre idag da :) men nå skal jeg spise før jeg drar på dans, snakkes ikveld, promise!!

random, hva gjør dere idag?

ÅJA, BLOGGEN JA

Heeeeeyhooo! Siden ere er så sykt lite oppdatert og så sykt itreserte kan jeg heller vise helgen min med noen bilder. Var forresten på burrsdag til jannicke på fredag, og treningsamling på lørdag og søndag. Hvertfall:


hahahahah, hei blunkærn til høyre der ;*;*;* smashing. Begynte treningshelga med en tur på peppes, hvor giga-pizza-stykker ble spist. Maten var fortreffelig og sang på smaksløkene. Hahahahha, ok internt....

så lå jeg over til Erica (som har skadet foten, god bedring, besti! ? ) Lå å pratet i mangemange timer, døde av youtube filmer, satt og lyste opp ansiktene med mobillyset i mørket og tok bilder med thelolcam, ah. Hadde me meg den svære bagen full av klær, siden vi egentlig skulle ha fotoshoot. Kan jo si ikke noe av det ble brukt og at jeg måtte drasse med meg alt i turnhallen dagen etter.


hahah, jentor <3 men nå er jeg trøtt og kommer tilake imorgen:) hvilken sport går dere på?

SUNNE JENTER

Hola! Sitter med de )(/€=)#)"=#)%"# leksene nå.. Etter skolen ble Erica med meg hjem og vi tok turen innom butikken og kjøpte oss partymix og chubbachups. Følte oss ikke så veldig sunne, men vi fant ut at vi ikke var de eneste. Møtte nemlig på ane og frida som bærte på samme potetgullpose. Heheh :):):):)

Imorgen kommer det kanskje sånn bursdags-outfit-avstemnings-ting og så kommer det oufit straksssss.

er dere sunne?

SYK

heja! Idag våknet jeg med tidenes hodepine. Tror aldri jeg har hatt så vont før!  Ble da hjemme idag, og sov helt til kl 12! haha, syvsover♥ Så nå sitter jeg å ser på slankekrigen, under yna med koseklær. Det er jo litt chill å være syk da. Bare dumt jeeg mista den beste dagen..

Orker ikke å blogge noe særlig idag, men kommer kanskje day eller noe sånt :) sneiks!

er dere ofte syke?

SAVNER SOMMER

Hei! Sorry for så dårlig oppdatering. Har så lite tid fortiden...

PÅ dans idag, rett før vi skulle begynne, gikk brannalarmen faktisk. Vi måtte bare gå ut, UTEN jakke, og noen uten sko, hahah. Fysøren helt syyykt kaldt. Sto ute i ca ett kvarter. Fryser fortsatt, lover ikke så bra nei. Fant ut at det ikke var brann etter litt vel mye fantasering om brente sko, jakker og vesker, wey.

savner sommer da det var varmt ute og soool :( minus gipsen da... savner dere sommer?

ikke glem spørsmålsrunden min  http://msolvang.blogg.no/1286718267_sprsmlsrunde.html <--- heeer (linking fungerer ikke)

NOEN BILDER

idag ble maria med meg hjem. Satt bare og pratet og alt det der, HEHE. Så trok vi turen ned til turn. Og nå sitter jeg her. Var ganske grei trening idag egentlig.  Dårlig blogging idag, men day kommer snaaart :) Hva syns dere om bildene? hahahah

SPØRSMÅLSRUNDE

bare spør om alt dere lurer på. Vet ikke om jeg svarer på video eller innlegg, vi får se :)  usaklige spørsmål blir ikke svart på. Avsluttes om en uke eller noe sånt!

VASKEDAME NEXT

Heia! Nå skal jeg ordne litt på rommet og ta outfit bilder. Imorgen er det skole igjen liker ikke..Skulle egentlig på kino idag, men det blir nok ikke noe av for jeg må på trening. Har ikke vært på trening hele uka så.

Pc'en er helt stygg nå, skikkelig ekkel så tror jeg skal vaske den å nå, haha. Vaskedame next!!!1 Lurer på om jeg skal sette igang en spørsmålsrunde igjen, glemte helt av den forige.. Vil dere ha spørsmålsrunde?VIL DERE HA HÅRVIDEO?

HOLA CHICOS Y CHICAS♥

Tenkte jeg skulle legge ut en hårvideo, har alt klart men er ikke helt sikker på om jeg skal legge den ut liksom, så vil dere ha eller ikke?

Tusen takk for så mange fine kommentarer på fotoshooten! Jeg blir så utrolig glad! Kommentar nr 1000 ble http://connievedaa.blogg.no/ (linking fungerer ikke) så besøk bloggen hennes! Kjempe søt jente :D Ellers koser jeg meg med lørdagskvelden med godteri, brus og potetgull, nammmm :F

søøøt......

MISS DIOR PERFUME
miss dior parfyme. Dette var parfymen jeg fikk av pappa for noen dager siden! Liker den kjempe godt! ♥ tuusen takk pappa! har dere miss dior? isåfall hva syns dere om den?

KARI ER KUL

Hei!  Inatt lå jeg over til Kari etter at vi tok oss en bytur, HEHE, høres ut som en vanlig dag eller? Kjøpte meg en hals fra bikbok.

Nå har vi akkurat spist frokost og høres på musikk og litt sånt. Tok en del bilder igår, men det går ikke å laste de opp atm, så de kommer senere. Idag skal bli en b ra bloggdag, promise! Noen forslag om hva jeg kan blogge om senere idag? Btw, kari er kul, klem kari

meg og kari i sommer da vi var litt mer.... brune..

DAFFEDAG

Hei! Tror denne dagen bblir tidenes daffedag. Har ingen planer eller noe. Pappa kom hjem fra Dublin (?) eller noe sånt igår, og han hadde med en utrolig god parfyme til meg! Legger den ut senere, hvis dere vil :-) Skal også legge ut innkjøpet osv.

Noen som husker hvor sykt trøtt jeg sa jeg var igår forresten? Tror det stemte ganske bra for inatt sov jeg ca tolv timerr! Haha, den var ny. Hva skal dere idag?


HEI JA

Å heiii, for en oppdatering, næ...


Var såklart (som alltid.) i byen idag. denne gangen med Maria. Så bare i masse butikker, satt på macern og litt sånt. Kjøpte meg en spenne som jeg sikkert kan vise senere.. Etter det spiste jeg litt pizza og syklet ned til Erica. Vi bestemte oss for å se på et program som jeg ikke husker hva heter. En mulig grunn til at jeg nesten ikke husker noe er kanskje fordi..... jeg sovnet. Og det har lille søte erica på film....... jej. Var litt trøtt etter mine tre timer med søvn inatt....

Har dere lyst til å se den nye "spenna"/sløyetingen jeg kjøpte idag?

eplehuset <3<3<3

HOLA

GOD MORN ♥

Sitter å drikker iste, og skal vel snart sminke meg. Viktig. Idag skal jeg vel kanskje møte Erica. Ellers remover har jeg to byturer på planen, haha, jeg er seriøst der alt for ofte!

Tenkte forresten jeg kunne legge ut noen hot or not eller vs senere idag? tror jeg skal begynne med det litt oftere. Ellers er det ingenting å si - ha en fin dag videre!

kommer til å bo i disse klærne :F skal jeg begynne å ha hot or not eller vs oftere?

BYJENTE

Gjett hvem som ikke klarte å holde det hun lovte igår? ... hehehe. Nå skal jeg sminke meg før jeg og Amalie tar turen ned til byen. Er så sykt deilig med høstferie nå, syns synd på alle de som sitter på skolebenken atm,... Innkjøp kommer selfølgelig i ettermiddag og nå skal jeg få postet day osv, på tide kanskje? :)))

Men nå har jeg 10 min på å rydde rommet, så snakkes! ♥Er dere ofte i byen?

GAMERS

hei! Sorry for så dårlig blogging, latskap. Igår lå Anna og Karianne over ♥ Var utrolig artig! Vi gamet (hah, vi hadde seriøst en egen game time hvor vi satt i stillhet for oss selv, uff) så filmer, spiste godteri, var litt ute osvosvosv. Prøvde oss også på å se på kamp, men det var helt syyk vind så vi stakk hjem i pausen, hah,a snille.

Skal prøve å blogge mer ikveld, men kan ikke love, er sykt dårlig på å holde ting jeg lover... Blogginga fortiden har forresten vært utrolig dårlig. Sorry, men jeg skal prøve å få den opp igjen! :-)   Okei nok klaging osv, hva gjør dere ikveld?
haha, skviiis - anna og meg

søøøt - karianne, anna og meg

DET ER FERIE

heia!

Skal nå ordne meg før jeg stikker å møter Karri og Anna ♥ Sorry for så dårlig logging, men dagen igår gikk liksom ett iett. De to prøvene gikk (tror jeg) kjempe bra! hehe, hjalp visst å droppe trening for å pugge da... Etter skolen fiksa jeg og Helle cupcakes (Med sånn 4 lag melis og sjokolade, heheheh) og ordna oss til bursdag til Aurora og Marianne. Var syykt bra bursdag! an poste litt bilder fra igår senere.

Men nå må jeg skynde meg, snakkes! ♥


fra igår, vil dere ha flere bilder? btw det er høstferieee <3<3<3<3 sykt herlig start på ferien!

AT THE MOMENT


pugging på g ja... kan batre si det blir dårlig blogging idag, har 2 prøver og 1 innlevering imorgen,tommelen ned folkens.
har dere noen prøver framover?

GODLUKT PÅ SØPPELDYNGA

Heya!

Skolen hadde tydeligvis bestemt seg for å være skikkelig snille med oss idag.... Vi dro nemlig på søppeledunga. Herregud, noen steder var det bare den lukta! Sykt ekkelt. Også ble vi jo megaskuffa skjønner dere. For vi trodde at vi skulle få dra hjem etter turen men neida. Lærerne ga oss 1 times friminutt hvor vi bare ventet på at tida skulle gå og så måtte vi gå tur!!! Herregud, nedtur..

Forresten; noen som husker at jeg skrev om at noen hadde stjelt sykkelen min? Vell, idag blir det en ny en, hihi :D likerr

hva skal dere idag? - jeg har to prøver å pugge til..

KANELBOLLÆR

Heihei! Sorry for sen oppdatering men har nå akkurat kommet hjm fra trening. Erica ble med meg hjem etter skolen idag og vi satt med engang i å bake kanelboller. Haha, trodde det skulle gå helt skeis, men de ble sykt gode!! Beste jeg har lagd, haha. Så, kanskje jeg skal begynne å bake litt oftere? hehe hm..


♥ naam - liker dere kanelboller?

RYDDIG OG GREIER

Hei!♥

Var som vanlig sykt trøtt i morges, og når er trett gjør jeg ting og husker ikke at jeg gjorde de senere. Som idag da jeg f.eks kom hjem til dette:Herregud, tror jeg velta smykketreet en eller annen gang, haha! Så nå har jeg ryddet opp, funnet ut at jeg ikke har mat og helse arket så jeg ikke kan gjøre leksa ooog spist intressant, iknow ;) kommer outfit om litt og en turn video., likerr?

Hahah, men nå sitter jeg å hører på ericas små kommentarer om hvor gode bollene hun lagde var.......... får vel svare nå, snakkes :) hva vil dere ha først video eller outfit?

WORKER

Hei dere! :) Nå er jeg endelig ferdig med RLE, har serriøst jobbet med det i hele dag, uff, for en helg... Skal snart legge meg fordi jeg er sicksicksick trøtt nå haha. Treninga var slitsom, men ganske gøy. Erica skal mixe en liten film tror jeg, så jeg kan vel poste den jeg og, hvis dere vil? :-)


go blå t-shirt haha

cathrine - erica - meg -maria♥

KIRKETIME

Heyyyyy

Sitter å skriver RLE oppgave akkurat. Skal senere på trening idag, og dete r jeg for en gang skyld glad for. En liten pause i menneskerettigheter og forkjempere (? haha, jeg vet ikke)

Før idag var jeg i kirka igjeen. Gudtstjeneste denne gangen... Meeeeen, jeg skal ikke klage, det er jo konfirmasjon det wer snakk om, viktigviktig.  Kommer day og outfit senere idag, også skal jeg kanskje begynne med et nytt "proskjekt" eller hva det nå heter, heh :) snakkessssss♥

go bideeeel

nen so skjønte denne? Jeg tok den ikke... haha :)
Skal du konfirmeres i år?

HVA HAR JEG GJORT IDAG

Heia! Sorry for dårlig blogging, men nå skal dere få høre min stressende (lol) hverdag.....
Igår kveld møtte jeg Kari og Kristine. Var utrolig gøy! Begge to overnattet og det ble partej med the voice, godteri ooooog pc såklart. Vi ble vekt kl halv ni fordi idag var det konf møte ting. Hahahahha, skikkelig g-ø-y.

Etter møtet dro jeg, thea og martha til byen, også kom Andrea senere. Kjøpte meg noen fiiiine ting, love! Kan sikkert poste innkjøpet etterpå :-)

Forresten i byen så skulle jeg kjøpe en concealer fra h&m. Først fant jeg ikke kortet mitt. Sto jo og leita i et par tiår før jeg skulle betale. Også..... hadde jeg ikke nok! hahahhhaha, det er snakk om 39- folkens, trettini!!!!1 Hun dama i kassen bare "ikke nå å vær flau over assa!" haha. Martha var selfølgelig en engel og lånte meg penger. Haha, så må jeg jo bare gi tilbake 90,- kr da......... Hadde nemlig ikke råd til et par øredobber jeg kjøpte heller, haha, uff.

å herre, ta meg seriøst folkens..

noen som vil se hva jeg kjøpte meg?

FREEZING

Aloha! Startet dagen med idrettsdag idag på skolen. Frøys helt syyyykt! Og nå er jeg helt sykt sulten. sykt altså.. haha.. Forresten skal jeg aldri, virkelig, aldri bli friidretts .... person(?) klarte jo selfølgelig å hoppe en meter før jeg egentlig skulle på lengde. Tror jeg slo de fleste med mine 1.50 m!!!!!!! eller ikke.. Hoppa en gang til og følte stoltheten stige jah, 2.50, ja, 2.50 ;) Fant også ut at noe hoppet nesten 4 m etterpå....

sitter nå under dyna, med pc'en og iphonen vedsiden av meg ♥ ovnen står på full guffe, og nå skal jeg spise. Prekast HA EN FIN HELG VIDERE ♥


har dere idrettsdag?

CAN'T FIND MY BIKE

HOLA CHICA!  Idag.... ble sykkelen min stjelt! hahaha, at noen overhodet vil ha den er ganske overraskende. Den lille sykkelen min kjøpte jeg sommeren til sjette klassen. Den er lyseblå og det står broadway eller noe sånt på, herregud.. Men ja, borte. Få vel skaffe meg en ny en daaaa.... :D

Prøven iag gikk ganske grei tror jeg. Satt og pugga i hele går, sånn seriøst. Jeg og Kari satt på msn i over en time og bare spurte spm til hverande, haha! sånn ca sånn :'-)
hahaha, hvis dere klarer å se det.
Ooooog vi fikk kake på skolen idag! Læreren vår skal begynne å bake hver gang vi er flinke til å rydde! haha verdt det!!!

♥ maaaaat
har sykkelen deres noen gang blitt stjelt før?

ILU NATURFAG

Hei søte små :) Skal bli ferdig med naturfag pugginga nå før jeg rydde rommet, hehe, spennende liv.. Skal skjerpe blogginga nå forresten har ikke vært noe særlig å skryte av i det siste for å si det sånn. Faktisk har jeg vel ingenting å si, blogger for å blogge.

Men nå skal jeg bli ferdig med naturfag, periodesystem, grunnstoff, atomer osv er gøy. gruer meg skikkelig til prøve imorgen. Har dere noen prøver i denne uka? hahah, forresten, imorgen får vi kake av læreren vår ♥ hihi, flinke til å rydde vett!

åj, klart og fint..

SLITÆÆN

Hei dere! Beklager for at jeg ikke har skrevet noen innlegg idag men jeg har sittet med lekser til knærne. Var også på dans idag, haha, merker at jeg er ute av form for å si det sånn! Tusen takk for kommarer på de siste innleggene altså ♥ må jo si takk når jeg maser sånn.. hehehe Kommer day ikveld (hvis jeg rekker) men rakk ikke å ta nen outfit bilder før jeg dro på dans, så det får det bli imorgen.

Vi tok klassebildet idag. Tror det ble helt greit egentlig men noe mer enn det skal jeg ikke satse på. Glede meg til neste år! Da skal vi hvertfall ikke ha noe kjedelig og seriøst bilde, nei :)

har ikke noe bilda atm, ser ikke ut ... hva har dere gjort idag?

GJESTEINLEGG!

HEIA PUSER ♥ Maria glemte å logge av bloggen da hun dro hjem, så jeg bestemte meg for at jeg skulle skrive et gjesteinnlegg til henne. Koselig overaskelse :):):):)

Har egentlig ikke så mye så skrive, så dette blir sikkert bare tull.

Mariapusilur, en av de beste ♥♥ Du er så pus, og høy, og alt det der du skrev på msn til de stakkars folkene du snakket til. De følte seg sikkert veldig spesielle, siden du var så gavmild med hjertene ♥♥♥♥♥♥♥♥

VIL BARE SI AT; Maria du er best ♥♥♥♥ ilu, snuppa

 

Hilsen Kathrine: http://kathrinet.blogg.no

HEIHEI, GOOD MORNIN'

ahola! Skal snart sminke meg og fikse litt før jeg kal ned til byen med ericaa. Har med lit cash som skal ryddes vekk ehe.. Legger ut innkjøp når jeg kommer hjem igjen. Meeen da må dere være flinke til å kommentere folkens, syns det begynner å li litt småslapt her.

Inatt skal vel erica, eline og amalie iggeover. Blir sikker kjempekos! Var utrolig bra til renathe igår også. Så på x-faktor, spiste godteri, var innom  butikken osv :-)


skal dere til byen idag?

UT

Heia! nå stikker jeg ned til renathe. Har med kamera så det kommer sikkert bilder. Men nå må jeg skynde meg, så snakkes senere, ha en fin fredagskveld videre ♥


hva gjør dere ikveld?

LEKSERR

ALOHA ♥ nå skal jeg gjøre lekser, drikke pepsi max (hehehhe) og sitte på pc. Okei HAHAH, lol. Anyways i gymmen idag hadde jeg sykt vondt i foten, så da jeg sjekka hva  det var var det blod gjennom sokken og jeg hadde det gnagsåret på lilletåa. Herregud det sviiiiiir :(


peace out - har dere mye lekser?

IDAG

Har jeg spist STEKTE EPLER. Herreguuud, så kvalmt. Var i tillegg masse honning og nøtter på, trodde virkelig jeg skulle kaste opp. Etter skolen dro jeg til byen og fiksa meg jobb til jouke. Skal jobbe på vero moda på torget, gleder meg  :)

Ooooooog pappa har svidd av 2000,- fordiiiii

en av disse står nemlig å lades opp hos meg akkurat nå ♥ lykkerus, hva har dere gjort idag?

KOS DAG

Hola :) Sorry for dårlig updates men i hele ag har jeg vært til amalie med erica, mathilde, karoline (og ettervært sanne og victoria) Var kjempe koselig! Bakte brownies (For 2. gang på to dager!), spilte twister (haha) pratet osv. Vi dro dit rett etter skolen, og etter å ha sjekket vært eneste røde hus i området fant vi huset. Proft, erica, proft.

Sitter nå og spiser vannmelon og skal snart rydde over rommet før jeg skal legge meg tidlig ikveld. Imorgen blir det byen for å prøve å få jobb til jobbuke, lekser og (kanskje) kjøping av iphoooooone ♥♥♥

Det har forresten pissreget i hele dag, og det er ikke akkurat særlig varmt...savner sommer :( har dere iphone?

NYTT DESIGN

Jaa, da ble det nytt design da! Er egentlig ganske fornøyd, men hva syns dere?AVISBUDET

Heyo♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra pissregnet og jeg har......... gått med avisa! hahahah. Verdt det da, tjente jo litt cash, så da blir det vell byen snart igjen da.... Nei, jeg går ikke fast, men var en engel og gikk for aurora :-)

Senere idag skal vi spise sammen med søss og kjæresten før jeg stikker og trener. Får vel overleve turn idag å da...Men egentlig er jeg sykt trøtt, så får vel ta en powernap, sneiks ;*Går dere med avisa?

DA BLE DET BYEN DA

hehe, joda, ble visst byen likevel. Planen min om å dra dit sjeldent gikk vel rett i vasken for å si det sånn. Jeg skal dit med renathe og jeg har 460 kr som bare brenner seg gjennom kortet ♥ Skal også kjøpe en genser tror jeg og kanskje en slush? hehe, jeg er serriøst alt for flink til å bruke penger.. men nå skal jeg spise så drar jeg til bussen, ciao!er dere ofte i byen?

LITT AV ROMMET MITT

ikke glem å kommentere nå søtiser :)hehe (a)


like?

GIRL YOUR AMAZING JUST THE WAY YOU ARE

HALLA ? Nå skal jeg bare chillen resten av kvelden. Er ganske sliten etter uka egentlig.. Har virkelig ingen planer for helga, men skal kanskje få ny mobil imorgen, likerrrr! Jeg kan ikke sende meldinger med min og er en stor sprekk i skjermen, haha.

Jeg skal poste litt av rommet og day 16 og 17 senere idag, rakk ikke å poste det i går. Har også syykt lyst til å dra til byen imorgen, men, blakk....... Skal heller vente noen uker med å dra til byen så jeg har en del penger når jeg først skal dit, mye lurere egentlig :-) Oooogså skal jeg kanskje starte med en liten serie og det blir snart ny header! Dette liker vi, sant?just the way you are - bruno  mars ♥

FRESH

Hei dere! Treninga var kjempefin den. Kjøpte meg faktisk en dobbelshake på slutten, haha, slasken. Er faktisk første kvelden i uka her jeg ikka har noen lekser å gjøre, sykt herlig.

For de som lurte trener jeg turn tre ganger i uken (mandag, torsdag, søndag) og dans på tirsdager. Kommer day og en liten del av rommer mitt senere ikveld hvis jeg rekker, like?

Meen nå sitter jeg faktiisk å spiser salat, hehe, ingen kalorieer :D egentlig snakker jeg veldig mye om mat idag, så nå er jeg ferdig med det, haha. ci'yæ ♥åååj, freeeesh, hva vil ere ha først, en liten bit av rommet mitt eller day?

SNAKKES

da drar jeg på trening! snakkes i kveld :) hvor ofte trener dere?
hehe, niiiiiiice outfit jah :') kameraet er forresten med så det blir kanskje bilder eller film.

NEW JEWELRYS

Fikk disse av søstra mi for noen dager siden :-) Synes de er skikkelig søte liksom, hehe.. Nå skal jeg gjøre lekser så har jeg litt mere blogging til dere på lager ;) hvis dere er flinke til å kommenter da, haha

#1
#2minner meg skikkelig om titanic!

#3


#4
#5

den skal egentlig henge på et kjede/trå men har ingen til den atm :')


like?

TOUR DE FRANCE

#2 er akkurat gjennomført dere. Var på sykkeltur idag med klassen og herre jesus så sliten jeg ble i de verste bakkene. Turen gikk liksom sånn; opp en bakke, stoppe midt i, gå til neste flate. Tre timer dere, tre timer. Stakkars helle, måtte vente på meg hele tida, hehe. Men uansett dere aner ikke hvor deilig det var og komme til toppen!! Så var det bare nedover resten av veien ♥ likerrrr

Ah, nå skal jeg ta meg et velfortjent glass med cola og gjøre ukas siste lekse. Så er det max chlling før trening bynner :-) snakkes senere verdens beste lesere ;*

       //we heart it
liker dere å sykle? hahahah

TÅRER

Herregud, for en fim under her! Sitter her med tårer i øynene. Måtte se den i tre deler, fordi jeg blir så rørt! Haha. men seee på den da! Dør, så utrolig trist. Så videoen på  http://cabo.blogg.no.


dør av 1.25 :( skjønner virkelig at både dyr og mennesker har føllser her..

ET INNLEGG OM LEKSER


blå himmel <3

åååh, jeg drukner i lekser! Skjønner ikke hvorfor lærerne pakker på oss lekser og oppgaver hele tiden!  Så nå har jeg en plan for dagen: lekser. Hahahah, nevnte jeg lekser?

Tror det kommer outfit idag, og hvis dere er flinke til å kommentere kommer det litt kstra bloggings ikveld, hehe. Snakkes ♥
Har dere mye lekser fortida?

FIINVÆR

Joda, for en gangs skyld skinner sola I trondheim. Fint at det er den dagen jeg skal gjøre lekser og skal på trening. Starter på dans idag! Gleder mg! Begynner på jazz 2. Ellers er det ingenting å si, sorry for at jeg ikke blogget igår, men alt gikk liksom ett i ett. skole-erica-trening-lekser-sove... hehehh, overaktet for "erica-delen2?

Men nå skal lekser gjøres, boller spises og pcen skal bort, see'ya ♥soooool ♥ hvordan er været hos dere?

I LOVE YOU MORE, THAN I DID BEFORE


stay - miley cyrus
herreguud for en sang ♥ elsker den! Hva syns dere om den?

Sorry for dårlig updates, men nå skal jeg ordne med rommet også skal jeg på trening senere. Kommer sikkert day og et innlegg til ikveld. Har hatt en super helg sålangt, og skal nyte de neste timene, før det er tid for å så opp kl 07.00 igjen, ugh ...

SLEEP OVER

Halla! Nååå stikker jeg ned til erica, og skal liggeover! Kommrr sikkert bilder og masse sånt senere. Godteriet er pakket ned, og det er kosebukse også, så dette blir kosii :-)

Har hatt en bra blogg dag idag føler jeg, hehe. Skal vel røve å fortsette sånn, men husk å kommentereeee! Men nå drar jeg snart, prekats♥ Hva gjør dere ikveld?

INSPIRASJON


like/dislike?

PAINTING

HEIAA. Skal snart hjelpe mamma å male på den ene stua vår, også skal jeg kanskje ned til erica og liggeover der, hehe, bombee. Var en tur i byen idag, så jeg skal vise dere mine nye gullunger senere ;) Er skikkeligskikkelig fornøyd emd det jeg kjøpte!

Rommet er også ryddet. Så nå skal jeg bare ta det rolig resten av helgen, love ♥ ha en fin lørdag videre, søte små!

haha, random :) speilrefleksen min er på reprasjon skjønner dere, så det blir ikke de beste bildene framover. Får vel bruke digital kameraet mitt, hehe.

F-R-I-D-A-Y

HEI DERE! Håper dere likte sangvideoen jeg la ut :-) Var som dere sikkert skjønte med erica hjem idag. Satt bare og snakket spilte inn video og litt sånn. Er så sykt herlig med helg igjen! Imorgen skal jeg sove lenge, rydde rommet, kaaanskje hjelpe til å male på den ene stua vår, og liggeover til erica, likerrr.

Men nå skal jeg se x-faktorr, hehe, snakkes ♥

ser dere x-faktor ikveld?

IM SICK

HOLA! Idag våknet jeg med dunkende hodet, og sår hals. Så jeg er hjemme idag. Er sykt slapp, forkjøla, vondt i hodet osv. Har ikke så mye å si egentlig. Snakkes senere idag, søte små :-) heheatm ♥♥♥♥
Er dere syke idag?

Telturen kan beskrives med tre ord, regn, regn og kaldt. Startet med å gå i en time for å komme fram og alle måtte bære de tunge sekkene. Så kommer vi fram, det pissregner, og vi må gå tur. Glad jeg valgte kort for å si det sånn! Vi kom tilbake rundt en time før de andre. På kvelden spiste vi bare godteri, pratet, spilte kort, maserte hverandre osv. Var ganske kos :-)

Men så skal vi legge oss: Doen er seriøst tidenes verste do og det stinka sykt! Måtte lide meg innpå der to hele ganger......... Det var også dritkaldt i teltet, og jeg hadde på meg (følg med) ull longs, joggebukse, fleece jakke, singlett, sokker OG ullsokker, og dødde nesten av kulde, herregud. Sov kanskje to-tre timer, og våknet nesten med en gang det kom litt lyd. Etter å ha fått dra 1 og 1/2 time før og slippe naturstien, kom jeg hjem. Gjennomvåt (også gjennom den vanntette jakka mi) kald og dø. Tror jeg er blitt syk også, sååååå... telt er virkelig ikke min greie.

Hehe, glad-innlegg altså. Men snakkes senere nå skal jeg sove ♥bildene er tatt fra erica www.l0ve.blogg.no
Liker dere å telte?

SNAKKES PÅ ONSDAG

HELLU ♥ Dårlig oppdatering jeg vet, men har vært på trening osv. Immorgen skal jeg på teltur så deet blir ikke blogging da heller, sorry altså hehe :) Har tidenes knuter i ene arma og ryggen, og er skikkelig stiv i i hele kroppen. Ikke såå godt å begynne å trene igjen, foretrekker og være lat, se på tv drikke brus og spise på macern. hahahah, okei ikke heelt sant.

men nå skal jeg pakke til telturen, som jeg gleder meg veldig til...... kos med regn da, nætheheh, youcam ♥
Skal dere på teltur med skolen?

ENTRENAR

Hei! Skal snar spise så jeg forsikrer meg å få tilbake de kaloriene jeg har brent opp idag, fordiiiiii ...... jeg var på trening idag! Den første siden i mai, herregud. Etter ca ti minutter var jeg sliten og ville hjem, men det ble jo litt bedre etterhvert, litt ....

Tidligere idag var jeg til erica. Var kanskje noen som fikk med seg liveshowet vi hadde? :-) hehe. Ellers er det teltur på tirsdag til onsdag. Gruer meg! Jeg liker virkelig ikke telt, naturstier, fotturet og å sove ute, usj! random overskrift forresten.

så dere liweshowet idag?

MONEYMAKER

ALOHA ♥ Nå driver jeg og rydder og fikser på rommet. Skal vise dere det når det er ferdiiig :-) Har vært med mamma og pappa til lade, og der har jeg kjøpt litt småting til rommet, ny jakke og itt anndre smating. Jeg brude seriøst ha et pengtre eller noe sånt, er nemlig veldig flink til å bruke moneey.

Kommer bilder av meg og marthe, innkjøp og outfit og greier og greier senere. Ellers skal jeg nyte lørdagskvelden, og spise godteri og potegull, så cya!

haha, søøøøøt og vååååken, næt :)
sparer du penger eller bruker du de med en gang? kremt

IS

Heia! Inatt ligger marthe over hos meg, go vi har kjøpt 40 is! hahahah, skal nok kose oss. Lite å si: herlig med helg, agree?


KONDISEN ER PÅ TOPP

Okei, dette er kanskje den mest sarkastiske overskriften i historien, herregud.

I gymmen idag startet vi med håndball og basket, noe som ikke er mitt størtse talent, MEN etterpå skal vi springe 2 eller 3 runderen (Det er noe alle på skolen må gjøre, hvor du springer rundt en stor gressmatte) og herregud, så dårlig kondis jeg har! Det stinget, og den rødfargen i trynet, omg. Jeg burde serriøst begynne med oksygens maske eller noe sånt når springer, suger så sykt.................... men nok om det, rle og naturfag (loooooooooooooooooooove) venter på meg, prekast!

Har dere bra kondis?

ÅRETS FØRSTE

Hei! Sen oppdatering,don't tell me. Men jeg har hatt en super dag med erica (bombe eller?) Også har jeg gjort årets første amttelekse! Det er dagen sin det. Hadde heimkunskap for første gang idag. Vi lagde...... frokostbalanding og sytletøy, hahahah :-) Var ganske goodt, men ikke heelt min smak.

Outfit blir det ikke idag, for geneseren jeg hadde på meg ligger igjen på skolen, og jeg ser virkelig ikke ut så, det holder vel med day? Hehe.

peeeent, gjort idag?

HEEEY

Har akkurat kommet hjem fra skolen nå, og skal vel få tatt et "day" bilde snart, hehe, skal skjerpe meg der altså. Var første ordentlige skoledag idag, og det gikk jo greit. Men jeg har ikke akkurat savnet matte, naturfag osv  

Har egentlig ikke noe mer å si, blogger or å blogge. Men nåååå skal jeg spise, så skal dere få et ordentlig innlegg, outfit, day osv senere, kysskyss♥

random. Hva vil dere ha først? day eller outfit

FIRST DAY AT SCHOOL

Heia! Nå skal jeg snart på skolen, og driver og finner ut hva jeg skal ta med. Sto opp halv 8 idag!!!! Herregud, be proud sier jeg bare. Men jeg må virkelig slå av dataen snart, så me prekast ;*


hm, småtrøtt
Når starter dere idag?

GUESS WHO'S BACK

HEI ALLE SØTE SMÅ! ♥ ehe, nå har jeg akkurat kommet hjem og er klar for skole imorgen, næt.. Gruer meg egentlig til alle mattetimene, naturfagtimene og nynorsktimene jeg har foran meg, ugh.. Var utrolig koselig på hytta, kommer bilder ikveld eller imorgen. 

Ellers dere, er dere blitt slappe på å kommentere. Det er så sykt koselig om dere tar dere et halv minutt ekstra og skriver noen ord. Day 3 kommer også right up, og kanskje en outfit, happy? :-)
fra i sommer. Begynner dere også imorgen eller har dere begynt?

TIL SVERIGE

Hei dere! Nå skal jeg snart spise og litt sånt, også må jeg pakke. I helga skal jeg nemlig være med Karianne på hytta hennes. Blir kjejmpe koselig! Bikini er med, for vi skal bade, selv om det er litt kaldt, haha. Jeg vet ikke om det er internett der, men hvis ikke så får dere bare vente til jeg kommer hjem på søndag. Kamera er også med, så bilder blir det :-)

Og ja, hytta hennes er forresten i sverige, så dere skjønte overskriten, hehe. Men nå skal jeg spise frokost, sneiks!  Og dere: mens jeg er borte, så kan dere jo skrive litt spørsmål til spørsmålsrunden min?  Bae trykk HER !

Har dere hytte?

FOR DET ER GOODTIMES, SOMMER OG SOL

Heiaaa :-) Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen. Var der med erica og lillebroren hennes på 6, felix. Var kjempekoselig! gikk bare rundt, kjøpte en is, var innom biblioteket osv. Ble ikke noe "god morgen" innlegg idag, fordi jeg ble vekt av erica, kl 10, om at vi skulle dra til byen om en time. Jeg er ikke den raskeste du kan finne, skjønner dere..

Ikveld skal jge kanskje bort til Karianne igjen, men vi får se. Er så sykt fint vær idag! Så da kan man jo ikke bare sitte inne  på pcen vett ;) Hasta luego 

Hvordan er været der dere bor?

BAD GIRL

HEIA! Nå har jeg kommet hjem fra Karianne. Har vært der i hele dag sammen med Kathrine, Kristine, Nora og Erica, også kom det flere ettervært. Har derfor ikke blogget. Er bare noen få dager igjen av ferien, og de skal nytes max! Så dere får vel være litt greie med meg, og la det gå for denne gang, ehe :-)

Orker ikke å skrive nå, så viser heller litt bilder. Alle er "tatt" fra Erica (www.l0ve.blogg.no) Linking fungerer ikke.


? Kristine, karianne, meg, erica og nora. Kathrine snakker i telefonen :-)


Imorgen skal jeg være med Erica og broren hennes Felix i byen, haha. Blir sikkert bare kos :-)
Hva har dere gjort idag? Hehe, spør jo det samme hver gang... Ooooog ikke glem spørsmålsrunden litt lenger ned!

SUNSHINE, MY ONLY SUNSHINE

Heia! Jeg tok meg visst bloggfri igår, hehe. Erica lå over til meg igår fra idag,, og nå har vi nettopp stått opp. Vi sitte  bare og leser litt blogger, snakker og er trøtte. Det er superfint vær idag, så vi får vell komme os opp av senga og ut i finværet ettervært. 

Jeg har litt bilder til dere,og et innkjøp, så det kommer snart. Eller nytes den siste uka med fri, og jeg synes synd på alle de som sitter og sliter på skolen nå. Ha en fin dag videre! :-)

Hva skal dere idag? 

SPØRSMÅLSRUNDEEE

Send inn så masse spørsmåll dere orker! Men begrens dere litt, og vær litt kreative nå :) Tror jeg svarer på videoblogg!


HAPPY

Heihei dere! Idag er jeg seriøst i skikkelig godt humør. Står akkurat nå og danser til mp3 radio, finner et antrekk for idag, og føner håret, life ♥ Setter igang spørmsålrunden om en times tid, så følg meeed. 

Senere idag får vi besøk av mora til søstra mi (halvsøstre) og datra hennes som også er søstra til søstra mi. Herregud, komplisert. Har ikke sett dem på rundt to år, så det blir kos. Men nå må jeg rydde ferdig, og alt det der, hehe. prekast :-)
haha, fra igår :)
Er dere i godt humør idag?

er med i blogg vs blogg, stem gjerne på meg her; http://stinehaugaan.blogg.no/1281877072_blogg_vs_blogg.html 

5 FAVOURITES

dj got us falling in love again - usher
higher - taio cruz

overboard - justin bieber


until you were gone - esmee denters ft chipmunk


best way - torbjørn, helfner og thea

Liker dere noen av disse?

HOME AND AWAY

Haha, random overskrift ;)

HEIA! Har nå akkurat kommet hjem fra tante og onkel og mine to søskenbarn. Skal snart møte marthe, og vi finner vel på noe også :-) Skal sette i gang den spørsmålsrunden jeg har tenkt en stund på, senere idag, også skal jeg sette igang en blogg vs blogg snart, sounds good? 

Finner forresten ikke den kjolen på nelly jeg hadde tenkt å kjøpe meg, lenger. Men det er en annen fra samme merke jeg vurderer og slå til på. Den er samme tupe på en måte, skal vise den senere.Men nå skal jeg hente marthe, ciao! ♥

Hva har dere gjort idag?

TID FOR FREDAGSKOS

Heia! Etter byturen idag, møtte jeg Marthe. Siden det ikke var noe og gjøre hos meg, syklet vi bare litt rundt om kring. Tilslutt tok vi turen ned til erica. Satt egentlig bare og snakket, tok bittelitt bilder osv. Måtte selfølgelig hjem ganske tidlig, så var der ikke så lenge. Fikk jo litt trim da vi skulle hjem. Det begynte selfølgelig å regne med en gang vi begynte og sykle hjem, typical.

Men nå skal jeg kose meg med resten av fredagskvelden♥ prekast


I LIKE IT

HELLU!


Har akkurat kommet hjem fra byen. Kjøpte meg faktisk det jeg skulle! Once in a lifetime. Innkjøp kommer senere. Skal kanskje møte marthe enda engang senere idag :-) det blir braa

Har vært sykt fint vær i Trondheim idag! Satt og kokte over når jeg venta på bussen. Fin dag med hettejakke hvertfall... Skal ikke være lov og faile så mye. Det var forresten noen om sa de hadde sett meg i byen idag? Er kjempe koselig om dere kommer og sier hei! åh, da blir jeg glad da!
martheee ♥ besøk bloggen henne HERilu
Noen som vil se hva jeg kjøpte idag?

OPP OG HOPP

Hæia! Idag skal jeg en tur til byen, med marthe. Blir kos. Skal kjøpe meg en genser og noen småting bare, men jeg vedder på at jeg kommer hjem med noe helt annet enn jeg skulle, standard. Er igjen ganske stolt av meg selv, i dag sto jeg opp...halv elleve!!! Herregud, denne gangen tok det bare 3 alarmer for at jeg våkna, haha. Kanskje døgnrytmen begynner og komme tilbake som den var? Men når jeg tenker meg om sovna jeg og erica 6 igår så...... kanskje ikke.

Oki, nok babling. Nå skal jeg sminke meg og spise før jeg tar bussen ned til stan ;);) kysskyss
ehe, nydeliiiiiiiiig
Planer for dagen?

EKSTREM OPPRYDNING

Nå har jeg endelig ryddet i denne skuffen:å herre jesus ...

ahahahah, har nemlig ikke rydda her på 2-3 år ....

Så, da var det bare og sette igang. Skikkelig partyfaktor med høy musikk og sortering av 300 000 ubrukelige dippedutter. Men jeg er faktisk i skikkelig ryddehumør(!!) Så da var jo saken bare blåbær. Hadde tidenes system kalt; det jeg bare må ha, det som skal kastes og det jeg hiver inn i boden vår på loftet, tihi :-)

Er faktisk veldig fornøyd med resultatet:

Litt mer oversiktelig enn sist, kanskje?
dette er gullungene mine folkens ♥ lever ikke uten, HEHE
 
Hva syns dere om resultatet?

god morn!

HEI! ♥ Nå har vi akkurat stått opp og sitter og spiser frokostblanding og drikker sjokomelk. Eller, sjokomelk og sjokomelk..Heller kakao- og klumpemelk, hehe. Etterpå skal vi ut å ta bilder og litt sånt, før Erica setter kursen (haha, voksent) hjemover. 

Ellers leter jeg etter nye blogger og lese, så bare kom med  noen andbefalinger! hehe :-)

BILDER FRA IDAG

Heia! Nå ligger erica over til meg, og vi skal snart ha liveshow! Du kan se det HER,  om en liten stund :-)

Idag dro vi til dammen i ett tida, hvor vi grillet, lekte lappelek og badet. Og noen (ehe, ericaa, martheee) syntes vannet var ekstremt kaldt. Men hallo, ikke alle kan være isbadere som jeg og Stine er, tihi. Tok masse bilder, og dere ser noen av de under. Snakkeees!
Hva syns dere om bildene?

MORGENFUGLER

Heia! :-) Nå har morgenfuglene endelig kommet seg ut av senga. Vi skal innom marthe og stine en tur før vi møter erica nede på dammen, blir kos! Skal grille og bade og ha good times. Jeg er jo blakk så håper jeg har noe grillmat her hjemme hvis ikke må jeg vel låne enda mer penger, ehe ..

Ellers, jaa, ellers ingenting - snakkes puserrr .♥


Når sto dere opp idag?

UPDATE

Heia! Nå har jeg besøk av Marthe og Stine :-) Skal nok kose oss med potetgull, brus, godteri og girltalk :-) Ha en fin tirsdagskveld videre! ♥


hva skjer med døgnrytmen da?

HEIAAA ♥
Nå skal jeg rette håret, så får jeg vel komme meg ut. har akkurat spist frokost skjønner dere... øgnrytmen min er helt ødelagt. Igår rundt halv to, fikk jeg ikke sove så jeg sto opp. Da ryddet jeg over rommet, klipte noen bilder  (Skal vise dere senere engang) ryddet i sminken min, OG i skapet. Sovnet litt over to. Men, sovedyret maria jo ha 12 timers søvn, så jeg, jeg våkna rundt
13.48, herregud

men nå må jeg får ræva i gir og få noe ut av denne dagen også, sneiks! :-)
Flere som har ødelagt døgnrytmen helt?

TUR TIL ROTVOLLFJÆRA

Herregud, jeg tror jeg snart hiver denne pcen ut av vinduet!!!!! Den hater meg virkelig. Har slitt helt sykt med internettet i det siste og nå streiker både msn og spotify, wihu. 

Var i rotvollfjæra idag, og litt sånt. Var der med Erica, Kari, Tone, Helle, Andrea, Thea, Marte og Nora. var også med de pluss Kristine og Eirik tidligere på dagen også. Vi satt og spilte lappelek (Hvor jeg og Erica tapte STORT, hehe) snakket, og noen badet, var utrolig kos! :-) Ble jo tatt litt snapshots også da:

"Kan vi ikke sitt her da?? Thea har gressallergi!!!!" hahaMen nå skal jeg dusje, tudelu 

girls night

Heidu! I kveld ligger jeg over hos Erica, hehe, standard, jeg vet. Vi skal snart spise nudler og se film, blir kos! Vi drar vel fram det klassiske potegullet, og sitter vel oppe et par timer lenger enn planlagt.

Bilder fra dammen kommer, men jeg må få Stine til å sende dem til meg. Skal kanskje dit imorgen også, men det spør veldig på været, igjen, haha :-) Men me prekast!
Hva gjør dere ikveld?

BADENYMFER

Hola! :-) Nå skal jeg snart dra å bade, tror jeg. Må jo nyte været når det bestemmer seg for å være så fint. Tror det er meldt regn i morgen, så er neste finværsdag på onsdag. Æsj, hater været i trondheim, det er alltid så u to the stabilt. Okei, nok om det.

Okei, nå må jeg stikke, hadeeeee :)))

Hva skal dere idag da?

MONEY, HONEY

Hey! Nå har jeg faktisk kommet hjem fra byen, IGJEN. Og har svidd av cash, IGJEN. Og er blakk, IGJEN... Har kjøpt meg noen skatter jeg skal vise dere senere :-) Har egetnlgi ingen planer fremover dagen nå, men skal nok oppdatere dere senere uansett.

I byen ble det forresten spilt av et orkester, og de spilte den SAMME sangen igjeeen og igjeeeen og igjen, itillegg drev de og satte opp noe til NM i orientering, jeg tviler på at jeg kommer til å dukke opp på den, men jaaaa. Kommer også kaaanskje en liten videoblogg senere, så stay tuned!

♥ TUDELU

uff ..
Flere som er flinke til å bruke opp penger eller?
hits