august 2010

DAY 8


"du må seriøst slutt å skriv "tycks" :) du skriv det på alt. det e ikke kult elns hvis du tror det! ;) bare en anbefaling"
     - leser
heheheh, tycks?

SNAKKES PÅ ONSDAG

HELLU ♥ Dårlig oppdatering jeg vet, men har vært på trening osv. Immorgen skal jeg på teltur så deet blir ikke blogging da heller, sorry altså hehe :) Har tidenes knuter i ene arma og ryggen, og er skikkelig stiv i i hele kroppen. Ikke såå godt å begynne å trene igjen, foretrekker og være lat, se på tv drikke brus og spise på macern. hahahah, okei ikke heelt sant.

men nå skal jeg pakke til telturen, som jeg gleder meg veldig til...... kos med regn da, nætheheh, youcam ♥
Skal dere på teltur med skolen?

DAY 7


tycks?

ENTRENAR

Hei! Skal snar spise så jeg forsikrer meg å få tilbake de kaloriene jeg har brent opp idag, fordiiiiii ...... jeg var på trening idag! Den første siden i mai, herregud. Etter ca ti minutter var jeg sliten og ville hjem, men det ble jo litt bedre etterhvert, litt ....

Tidligere idag var jeg til erica. Var kanskje noen som fikk med seg liveshowet vi hadde? :-) hehe. Ellers er det teltur på tirsdag til onsdag. Gruer meg! Jeg liker virkelig ikke telt, naturstier, fotturet og å sove ute, usj! random overskrift forresten.

så dere liweshowet idag?

DAY 6


tycks?

OUTFIT 28.08


alt fra gina tricot. tycks? hahahaha, herregud for noen bilder<! t-r-ø-t-t

MONEYMAKER

ALOHA ♥ Nå driver jeg og rydder og fikser på rommet. Skal vise dere det når det er ferdiiig :-) Har vært med mamma og pappa til lade, og der har jeg kjøpt litt småting til rommet, ny jakke og itt anndre smating. Jeg brude seriøst ha et pengtre eller noe sånt, er nemlig veldig flink til å bruke moneey.

Kommer bilder av meg og marthe, innkjøp og outfit og greier og greier senere. Ellers skal jeg nyte lørdagskvelden, og spise godteri og potegull, så cya!

haha, søøøøøt og vååååken, næt :)
sparer du penger eller bruker du de med en gang? kremt

IS

Heia! Inatt ligger marthe over hos meg, go vi har kjøpt 40 is! hahahah, skal nok kose oss. Lite å si: herlig med helg, agree?


OUTFIT 27.08

Heja! :) poster bare et lite innlegg så dere skjønner at jeg ikke har dødd, ehe. Her er hvertfall dagens outfit:genser bik bok tights gina tricot
tycks?

DAY 6


tycks?

KONDISEN ER PÅ TOPP

Okei, dette er kanskje den mest sarkastiske overskriften i historien, herregud.

I gymmen idag startet vi med håndball og basket, noe som ikke er mitt størtse talent, MEN etterpå skal vi springe 2 eller 3 runderen (Det er noe alle på skolen må gjøre, hvor du springer rundt en stor gressmatte) og herregud, så dårlig kondis jeg har! Det stinget, og den rødfargen i trynet, omg. Jeg burde serriøst begynne med oksygens maske eller noe sånt når springer, suger så sykt.................... men nok om det, rle og naturfag (loooooooooooooooooooove) venter på meg, prekast!

Har dere bra kondis?

DAY 5


tycks?

ÅRETS FØRSTE

Hei! Sen oppdatering,don't tell me. Men jeg har hatt en super dag med erica (bombe eller?) Også har jeg gjort årets første amttelekse! Det er dagen sin det. Hadde heimkunskap for første gang idag. Vi lagde...... frokostbalanding og sytletøy, hahahah :-) Var ganske goodt, men ikke heelt min smak.

Outfit blir det ikke idag, for geneseren jeg hadde på meg ligger igjen på skolen, og jeg ser virkelig ikke ut så, det holder vel med day? Hehe.

peeeent, gjort idag?

DAY 4


tycks?

OUTFIT 24.08


alt fra gina tricot, tycks?

HEEEY

Har akkurat kommet hjem fra skolen nå, og skal vel få tatt et "day" bilde snart, hehe, skal skjerpe meg der altså. Var første ordentlige skoledag idag, og det gikk jo greit. Men jeg har ikke akkurat savnet matte, naturfag osv  

Har egentlig ikke noe mer å si, blogger or å blogge. Men nåååå skal jeg spise, så skal dere få et ordentlig innlegg, outfit, day osv senere, kysskyss♥

random. Hva vil dere ha først? day eller outfit

BILDERR
Hva syns dere om bildene?

VIDEOBLOGG - MÅ GJØRE

haha, hva syns dere?

FIRST DAY AT SCHOOL

Heia! Nå skal jeg snart på skolen, og driver og finner ut hva jeg skal ta med. Sto opp halv 8 idag!!!! Herregud, be proud sier jeg bare. Men jeg må virkelig slå av dataen snart, så me prekast ;*


hm, småtrøtt
Når starter dere idag?

DAY 3

tycks? 

GUESS WHO'S BACK

HEI ALLE SØTE SMÅ! ♥ ehe, nå har jeg akkurat kommet hjem og er klar for skole imorgen, næt.. Gruer meg egentlig til alle mattetimene, naturfagtimene og nynorsktimene jeg har foran meg, ugh.. Var utrolig koselig på hytta, kommer bilder ikveld eller imorgen. 

Ellers dere, er dere blitt slappe på å kommentere. Det er så sykt koselig om dere tar dere et halv minutt ekstra og skriver noen ord. Day 3 kommer også right up, og kanskje en outfit, happy? :-)
fra i sommer. Begynner dere også imorgen eller har dere begynt?

DAY 2

tycks?

TIL SVERIGE

Hei dere! Nå skal jeg snart spise og litt sånt, også må jeg pakke. I helga skal jeg nemlig være med Karianne på hytta hennes. Blir kjejmpe koselig! Bikini er med, for vi skal bade, selv om det er litt kaldt, haha. Jeg vet ikke om det er internett der, men hvis ikke så får dere bare vente til jeg kommer hjem på søndag. Kamera er også med, så bilder blir det :-)

Og ja, hytta hennes er forresten i sverige, så dere skjønte overskriten, hehe. Men nå skal jeg spise frokost, sneiks!  Og dere: mens jeg er borte, så kan dere jo skrive litt spørsmål til spørsmålsrunden min?  Bae trykk HER !

Har dere hytte?

DAY 1

Hei dere! Idag starter jeg med et nytt prosjekt kalt "day" Det betyr at jeg legger ut et bildet hver eneste dag i ett år. Skal prøve å klare hele året. Det er mange som har begynt med dett, men jge har det fra www.l0ve.blogg.no / Erica (Linking fungerer ikke)  Dette er da day 1

Tycks?

FOR DET ER GOODTIMES, SOMMER OG SOL

Heiaaa :-) Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen. Var der med erica og lillebroren hennes på 6, felix. Var kjempekoselig! gikk bare rundt, kjøpte en is, var innom biblioteket osv. Ble ikke noe "god morgen" innlegg idag, fordi jeg ble vekt av erica, kl 10, om at vi skulle dra til byen om en time. Jeg er ikke den raskeste du kan finne, skjønner dere..

Ikveld skal jge kanskje bort til Karianne igjen, men vi får se. Er så sykt fint vær idag! Så da kan man jo ikke bare sitte inne  på pcen vett ;) Hasta luego 

Hvordan er været der dere bor?

BAD GIRL

HEIA! Nå har jeg kommet hjem fra Karianne. Har vært der i hele dag sammen med Kathrine, Kristine, Nora og Erica, også kom det flere ettervært. Har derfor ikke blogget. Er bare noen få dager igjen av ferien, og de skal nytes max! Så dere får vel være litt greie med meg, og la det gå for denne gang, ehe :-)

Orker ikke å skrive nå, så viser heller litt bilder. Alle er "tatt" fra Erica (www.l0ve.blogg.no) Linking fungerer ikke.


? Kristine, karianne, meg, erica og nora. Kathrine snakker i telefonen :-)


Imorgen skal jeg være med Erica og broren hennes Felix i byen, haha. Blir sikkert bare kos :-)
Hva har dere gjort idag? Hehe, spør jo det samme hver gang... Ooooog ikke glem spørsmålsrunden litt lenger ned!

OUTFIT 17.08

Har vært en kjempeherlig dag, med fint vær også var jeg en tur til Karianne med Eirik :-) Her er hvertfall dagens outfit
cardigan zara bukse vero moda singlett gina tricot 
Whatcha think?

INNKJØP FRA IGÅR

Liker denne kjempe godt! Skal bruke den som genser, og ikke kjole. Dere får sikkert se den på om ikke så lenge, tehe :-)


249,- fra bik bok
Hva syns dere?

SUNSHINE, MY ONLY SUNSHINE

Heia! Jeg tok meg visst bloggfri igår, hehe. Erica lå over til meg igår fra idag,, og nå har vi nettopp stått opp. Vi sitte  bare og leser litt blogger, snakker og er trøtte. Det er superfint vær idag, så vi får vell komme os opp av senga og ut i finværet ettervært. 

Jeg har litt bilder til dere,og et innkjøp, så det kommer snart. Eller nytes den siste uka med fri, og jeg synes synd på alle de som sitter og sliter på skolen nå. Ha en fin dag videre! :-)

Hva skal dere idag? 

OUTFIT 15.08
genser bik bok tights gina tricot øredobber gina tricot
Hva syns dere om oufiten?

SPØRSMÅLSRUNDEEE

Send inn så masse spørsmåll dere orker! Men begrens dere litt, og vær litt kreative nå :) Tror jeg svarer på videoblogg!


HAPPY

Heihei dere! Idag er jeg seriøst i skikkelig godt humør. Står akkurat nå og danser til mp3 radio, finner et antrekk for idag, og føner håret, life ♥ Setter igang spørmsålrunden om en times tid, så følg meeed. 

Senere idag får vi besøk av mora til søstra mi (halvsøstre) og datra hennes som også er søstra til søstra mi. Herregud, komplisert. Har ikke sett dem på rundt to år, så det blir kos. Men nå må jeg rydde ferdig, og alt det der, hehe. prekast :-)
haha, fra igår :)
Er dere i godt humør idag?

er med i blogg vs blogg, stem gjerne på meg her; http://stinehaugaan.blogg.no/1281877072_blogg_vs_blogg.html 

5 FAVOURITES

dj got us falling in love again - usher
higher - taio cruz

overboard - justin bieber


until you were gone - esmee denters ft chipmunk


best way - torbjørn, helfner og thea

Liker dere noen av disse?

HOME AND AWAY

Haha, random overskrift ;)

HEIA! Har nå akkurat kommet hjem fra tante og onkel og mine to søskenbarn. Skal snart møte marthe, og vi finner vel på noe også :-) Skal sette i gang den spørsmålsrunden jeg har tenkt en stund på, senere idag, også skal jeg sette igang en blogg vs blogg snart, sounds good? 

Finner forresten ikke den kjolen på nelly jeg hadde tenkt å kjøpe meg, lenger. Men det er en annen fra samme merke jeg vurderer og slå til på. Den er samme tupe på en måte, skal vise den senere.Men nå skal jeg hente marthe, ciao! ♥

Hva har dere gjort idag?

OUTFIT 14.08


alt fra gina tricot :-) Whatcha think?

TID FOR FREDAGSKOS

Heia! Etter byturen idag, møtte jeg Marthe. Siden det ikke var noe og gjøre hos meg, syklet vi bare litt rundt om kring. Tilslutt tok vi turen ned til erica. Satt egentlig bare og snakket, tok bittelitt bilder osv. Måtte selfølgelig hjem ganske tidlig, så var der ikke så lenge. Fikk jo litt trim da vi skulle hjem. Det begynte selfølgelig å regne med en gang vi begynte og sykle hjem, typical.

Men nå skal jeg kose meg med resten av fredagskvelden♥ prekast


INNKJØP

Er kjempe fornøyd! :-) Var ikke så salg lenger, meeen det går jo bra. Er nesten blakk, IGJEN...gina tricot 29,- bik bok, 149,-
Hva syns dere om innkjøpet?

I LIKE IT

HELLU!


Har akkurat kommet hjem fra byen. Kjøpte meg faktisk det jeg skulle! Once in a lifetime. Innkjøp kommer senere. Skal kanskje møte marthe enda engang senere idag :-) det blir braa

Har vært sykt fint vær i Trondheim idag! Satt og kokte over når jeg venta på bussen. Fin dag med hettejakke hvertfall... Skal ikke være lov og faile så mye. Det var forresten noen om sa de hadde sett meg i byen idag? Er kjempe koselig om dere kommer og sier hei! åh, da blir jeg glad da!
martheee ♥ besøk bloggen henne HERilu
Noen som vil se hva jeg kjøpte idag?

OPP OG HOPP

Hæia! Idag skal jeg en tur til byen, med marthe. Blir kos. Skal kjøpe meg en genser og noen småting bare, men jeg vedder på at jeg kommer hjem med noe helt annet enn jeg skulle, standard. Er igjen ganske stolt av meg selv, i dag sto jeg opp...halv elleve!!! Herregud, denne gangen tok det bare 3 alarmer for at jeg våkna, haha. Kanskje døgnrytmen begynner og komme tilbake som den var? Men når jeg tenker meg om sovna jeg og erica 6 igår så...... kanskje ikke.

Oki, nok babling. Nå skal jeg sminke meg og spise før jeg tar bussen ned til stan ;);) kysskyss
ehe, nydeliiiiiiiiig
Planer for dagen?

LIKE OR DISLIKE - TO KJOLER

Jeg elsker disse to! Skal kanskje kjøpe den til høyre  men ikke sikkert da. Får vel spare litt money, ikke at jeg er så flink til det da, sånn egentlig. Hva syns du om de?

Men nå kommer kari snart, sneiks!

EKSTREM OPPRYDNING

Nå har jeg endelig ryddet i denne skuffen:å herre jesus ...

ahahahah, har nemlig ikke rydda her på 2-3 år ....

Så, da var det bare og sette igang. Skikkelig partyfaktor med høy musikk og sortering av 300 000 ubrukelige dippedutter. Men jeg er faktisk i skikkelig ryddehumør(!!) Så da var jo saken bare blåbær. Hadde tidenes system kalt; det jeg bare må ha, det som skal kastes og det jeg hiver inn i boden vår på loftet, tihi :-)

Er faktisk veldig fornøyd med resultatet:

Litt mer oversiktelig enn sist, kanskje?
dette er gullungene mine folkens ♥ lever ikke uten, HEHE
 
Hva syns dere om resultatet?

god morn!

HEI! ♥ Nå har vi akkurat stått opp og sitter og spiser frokostblanding og drikker sjokomelk. Eller, sjokomelk og sjokomelk..Heller kakao- og klumpemelk, hehe. Etterpå skal vi ut å ta bilder og litt sånt, før Erica setter kursen (haha, voksent) hjemover. 

Ellers leter jeg etter nye blogger og lese, så bare kom med  noen andbefalinger! hehe :-)

BILDER FRA IDAG

Heia! Nå ligger erica over til meg, og vi skal snart ha liveshow! Du kan se det HER,  om en liten stund :-)

Idag dro vi til dammen i ett tida, hvor vi grillet, lekte lappelek og badet. Og noen (ehe, ericaa, martheee) syntes vannet var ekstremt kaldt. Men hallo, ikke alle kan være isbadere som jeg og Stine er, tihi. Tok masse bilder, og dere ser noen av de under. Snakkeees!
Hva syns dere om bildene?

MORGENFUGLER

Heia! :-) Nå har morgenfuglene endelig kommet seg ut av senga. Vi skal innom marthe og stine en tur før vi møter erica nede på dammen, blir kos! Skal grille og bade og ha good times. Jeg er jo blakk så håper jeg har noe grillmat her hjemme hvis ikke må jeg vel låne enda mer penger, ehe ..

Ellers, jaa, ellers ingenting - snakkes puserrr .♥


Når sto dere opp idag?

BILDER

Hva syns dere?

UPDATE

Heia! Nå har jeg besøk av Marthe og Stine :-) Skal nok kose oss med potetgull, brus, godteri og girltalk :-) Ha en fin tirsdagskveld videre! ♥


OUTFIT 10.08

heiaa! Dere er litt småslappe på å kommentere til tider. Kan vi ikke lage et kompromiss? Dere kommenterer litt mer, så blogger jeg oftere? Joda, det gjør i :-) Done with that.

Her er da dagens outfit, enkel outfit, men orker ikke gjøre så mye ut av det liksom.jakke fra bik bok topp fra bik bok tights fra gina tricot smykke fra h&m
Hva syns dere?

hva skjer med døgnrytmen da?

HEIAAA ♥
Nå skal jeg rette håret, så får jeg vel komme meg ut. har akkurat spist frokost skjønner dere... øgnrytmen min er helt ødelagt. Igår rundt halv to, fikk jeg ikke sove så jeg sto opp. Da ryddet jeg over rommet, klipte noen bilder  (Skal vise dere senere engang) ryddet i sminken min, OG i skapet. Sovnet litt over to. Men, sovedyret maria jo ha 12 timers søvn, så jeg, jeg våkna rundt
13.48, herregud

men nå må jeg får ræva i gir og få noe ut av denne dagen også, sneiks! :-)
Flere som har ødelagt døgnrytmen helt?

TUR TIL ROTVOLLFJÆRA

Herregud, jeg tror jeg snart hiver denne pcen ut av vinduet!!!!! Den hater meg virkelig. Har slitt helt sykt med internettet i det siste og nå streiker både msn og spotify, wihu. 

Var i rotvollfjæra idag, og litt sånt. Var der med Erica, Kari, Tone, Helle, Andrea, Thea, Marte og Nora. var også med de pluss Kristine og Eirik tidligere på dagen også. Vi satt og spilte lappelek (Hvor jeg og Erica tapte STORT, hehe) snakket, og noen badet, var utrolig kos! :-) Ble jo tatt litt snapshots også da:

"Kan vi ikke sitt her da?? Thea har gressallergi!!!!" hahaMen nå skal jeg dusje, tudelu 

girls night

Heidu! I kveld ligger jeg over hos Erica, hehe, standard, jeg vet. Vi skal snart spise nudler og se film, blir kos! Vi drar vel fram det klassiske potegullet, og sitter vel oppe et par timer lenger enn planlagt.

Bilder fra dammen kommer, men jeg må få Stine til å sende dem til meg. Skal kanskje dit imorgen også, men det spør veldig på været, igjen, haha :-) Men me prekast!
Hva gjør dere ikveld?

BADENYMFER

Hola! :-) Nå skal jeg snart dra å bade, tror jeg. Må jo nyte været når det bestemmer seg for å være så fint. Tror det er meldt regn i morgen, så er neste finværsdag på onsdag. Æsj, hater været i trondheim, det er alltid så u to the stabilt. Okei, nok om det.

Okei, nå må jeg stikke, hadeeeee :)))

Hva skal dere idag da?

OUTFIT 07.08

¢¾ HEIA! Hopper vel snart i dusjen, f©ªr jeg drar ut l©ªrdgaskvelden med usunnhet, tv, data og nyter loner life'et. Tror jeg skal til dammen i morgen, men vet ikke sikkert. Her er hvertfall dagens outfit;

cardigan gina tricot shorts bikbok veske gina tricot ©ªredobber h&m ring gammel
Hva syns dere om outfiten?

INNKJ¨ªP

Her er da det jeg kj©ªpte meg, alt er fra bik bok.

29,-

10,-denne elsker jeg syyyykt! ¢¾ 299,-
Hva syns dere?

MONEY, HONEY

Hey! Nå har jeg faktisk kommet hjem fra byen, IGJEN. Og har svidd av cash, IGJEN. Og er blakk, IGJEN... Har kjøpt meg noen skatter jeg skal vise dere senere :-) Har egetnlgi ingen planer fremover dagen nå, men skal nok oppdatere dere senere uansett.

I byen ble det forresten spilt av et orkester, og de spilte den SAMME sangen igjeeen og igjeeeen og igjen, itillegg drev de og satte opp noe til NM i orientering, jeg tviler på at jeg kommer til å dukke opp på den, men jaaaa. Kommer også kaaanskje en liten videoblogg senere, så stay tuned!

♥ TUDELU

uff ..
Flere som er flinke til å bruke opp penger eller?

BYTUR, BILDER

Det første som egentlig skjedde i byen idag var strømbrudd, over halve trondheim torg! Haha, jeg og Stine sto i prøverommet da strømmen forsvant og det ble helt svart.

scaryy

Så etter litt kikking i butikker og litt vandring i mørket tok vi turen til bigbite hvor vi fikk....

tørt brød og ekkelt pålegg ..

haha, fiiiint

Det var to sånne "statuer" i byen idag, haha :-)meg og stinee

så fornøyd!
Skal faktisk til byen imorgen en kjapp tur, og kjøpe en nydelig bukse ♥ hehe

INNKJØP

Ah, er så sykt fornøyd med innkjøpet idag! Har sagt det sykt mange ganger nå men. Har i tillegg endelig fått meg busskort! STORFORNØYD MARIA!!!

79,- fra gina tricot

elsker denne! 79,- fra zara

elsker denne også! haha, 199,- fra gina tricot
Hva syns dere om innkjøpet? :-)

OUTFIT 06.08

Hei dere! Var superkoselig i byen. Svidde av 396 kr .... rip :( Kommer masse bilder og innkjøp etterpå, men her er dagens outfit.

jakke fra bikbok tights fra h&m sko fra din sko veske fra gina tricot armbånd fra kroatia øredobber fra gina tricot
Va tycks?

GOOD MORNING

Hei og god morgen! :-)

Herregud, utrolig at jeg endelig har klart og dradd meg opp! Hadde på alarm kl 10.00, 10.02, 10.04, 10.06 og 10.08, haha! Planen nå er vel å dra ned til byen en tur, og bruke opp llitt cash.  Men først må jeg ordne meg, med mindre jeg vil dra ned til byen seende ut som et troll. Så, vi snakkes senere! ;*

Når sto dere opp idag da? JEG STO OPP KLOKKA TI!!!!

OUTFIT 05.08

Heey! Akkurat nå føles ddet serriøst ut som halve jorda har dødd, det skjer jo ingenting! Såå, nå har jeg satt igang noen ryddeprosjekt som jeg får gjort, så snakkast ;*

t shirt fra zara shorts fra gina tricot armbånd fra h&m
Whatcha think? :-)

BREAKFAST TIME

Heihei! Står å rydder opp meg og Erica, som tok en del lenger tid jeg trodde. Stikkord; potetgull over hele gulvet. I morgest ble vi vekt av Justin Bieber med Bigger, og Erica sitter og ser på tv, mens jeg ....

hehehe, sovedyret
Så fant ut at vi skulle spise frokost og ordne oss, men i skapet fant vi ingenting, med mindre vi hadde lyst til å spise flatbrød liksom. Så vi tok oss turen til Bunnpris og kjøpte salat og sjokomelk, ah thats life :-)
Men nå skal jeg rydde ferdig, også har jeg sykt lyst til å dra til byen, haha.
Hva skal dere idag da?

VIDEOBLOGG - MARIA OG ERICA LAGER BROWNIES

hahahahahah
Hva syns dere?

UPDATE OG BILDER

HEIA! ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra dammen, en badeplass :-) Var der med Erica, Aurora, Bennis og Marianne. Hopper snart i dusjen, også skal Erica (suprise) kanskje ligge over inatt.

Egentlig er det ikke så mye mer å si, untatt at jeg virkelig trenger den dusjen nå. Krøllete, vått og klissete hår og er helt rød av varme i ansiktet. Det var litt tungt å sykle opp alle bakkene hjem fra Erica, ehe ...

erica og meg

kaaldt

aurora, meg og bennis

marianneeeee, som ikke bada

aurora, meg, bennis, erica

aurora, bennis, meg, erica

koooos  ♥

Har dere bada mye i år?

MY FAVOURITE DRESSES

from NELLY
Chiffon Rara Dress NOK 299, Paprika - NELLY.COMChiffon Rara Dress NOK 299, Paprika - NELLY.COMChiffon Rara Dress NOK 299, Paprika - NELLY.COM

Pinetown Knot Dress NOK 159, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COMPinetown Knot Dress NOK 159, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COMPinetown Knot Dress NOK 159, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM
eeeelsker denn ?
Noe av dette dere ville hatt i skapet?

outfit 03.08


genser og tights fra bik bok smykke har jeg arvet
Hva syns dere?

OUTFIT 02.08


topp fra gina tricot bukse fra vero moda veske fra gina tricot

Hva syns dere?

INNKJØP FRA IDAG

Hellu! Nå har jeg akkurat spist middag og tatt outfit bilder osv. Idag var jeg som sagt i byen med Erica, superkoselig! Kjøpte meg to t-shirts som dere ser under her. Printet også ut noen bilder på Japan photo, men de ble jo knøttsmå, så vi får se hvordag det blir. Vi stakk også innom drommedar og kjøpte oss... ;

kakao med krem, ah ♥

Meeeen, måtte jo kjøpe meg litt klær, så jeg kjøpte disse to fra zara, til 59,- kr per stk.
Hva syns dere om innkjøpene?

EN KJAPP TUR TIL BYEN

Hei! Nå skal jeg jeg og Erica sminke og ordne oss før vi fyker ned til bye en tur. Skal sjekke itt butikker og kanskje sitte på en kafe, kos :-) Eller klarte vi å forsove oss, TO TIMER. Det er flinke jenter det!.
 
Inatt hadde jeg forresten en spesiell drøm. Nemlig at jeg var på en turnkonkurranse, også roted busssjoføren 1 av de 3 posene. Våknet faktisk med tårer i øynene etter litt vel mye innlevning i drømmen, hehe. Men snakkes når jeg kommer hjem! Hadeee
Noen som har noen planer for dagen da?

BILDER FRA SHOOTEN

  
topp fra bikbok skjørt fra gina tricot


  
topp h&m skjørt fra nelly


  
topp fra zara sko fra dna


  
topp fra gina sko fra kroatiaHVA SYNES DERE?

FLOMFARE I TRONDHEIM?

Hei! Nå rumler magen min som bare det, så får nok lage meg litt mat snart, Men først må jeg jo oppdatere dere da, snille meg. Nå kommer snart Erica opp også skal hun liggeover.Hun har forresten lagd seg salgsblogg som dere kan besøke HER. Tror vi skal finne noen klær vi kan legge ut idag :-)

Flere som har fått med seg været i Trondheim? Pissregn og torden blir nok aldri min favoritt .. Men nå slår pc'en min seg av snart, og jeg må finne laderen (!!!) så, snakkes! :)
Regner det hos dere også?

hits