september 2010

AT THE MOMENT


pugging på g ja... kan batre si det blir dårlig blogging idag, har 2 prøver og 1 innlevering imorgen,tommelen ned folkens.
har dere noen prøver framover?

`DAY 29 OG 30

hvilket likte dere best?

GODLUKT PÅ SØPPELDYNGA

Heya!

Skolen hadde tydeligvis bestemt seg for å være skikkelig snille med oss idag.... Vi dro nemlig på søppeledunga. Herregud, noen steder var det bare den lukta! Sykt ekkelt. Også ble vi jo megaskuffa skjønner dere. For vi trodde at vi skulle få dra hjem etter turen men neida. Lærerne ga oss 1 times friminutt hvor vi bare ventet på at tida skulle gå og så måtte vi gå tur!!! Herregud, nedtur..

Forresten; noen som husker at jeg skrev om at noen hadde stjelt sykkelen min? Vell, idag blir det en ny en, hihi :D likerr

hva skal dere idag? - jeg har to prøver å pugge til..

KANELBOLLÆR

Heihei! Sorry for sen oppdatering men har nå akkurat kommet hjm fra trening. Erica ble med meg hjem etter skolen idag og vi satt med engang i å bake kanelboller. Haha, trodde det skulle gå helt skeis, men de ble sykt gode!! Beste jeg har lagd, haha. Så, kanskje jeg skal begynne å bake litt oftere? hehe hm..


♥ naam - liker dere kanelboller?

OUTFIT 27.09.2010


genser gina tricot bukse vero moda øredobber cubus - tycks?

RYDDIG OG GREIER

Hei!♥

Var som vanlig sykt trøtt i morges, og når er trett gjør jeg ting og husker ikke at jeg gjorde de senere. Som idag da jeg f.eks kom hjem til dette:Herregud, tror jeg velta smykketreet en eller annen gang, haha! Så nå har jeg ryddet opp, funnet ut at jeg ikke har mat og helse arket så jeg ikke kan gjøre leksa ooog spist intressant, iknow ;) kommer outfit om litt og en turn video., likerr?

Hahah, men nå sitter jeg å hører på ericas små kommentarer om hvor gode bollene hun lagde var.......... får vel svare nå, snakkes :) hva vil dere ha først video eller outfit?

WORKER

Hei dere! :) Nå er jeg endelig ferdig med RLE, har serriøst jobbet med det i hele dag, uff, for en helg... Skal snart legge meg fordi jeg er sicksicksick trøtt nå haha. Treninga var slitsom, men ganske gøy. Erica skal mixe en liten film tror jeg, så jeg kan vel poste den jeg og, hvis dere vil? :-)


go blå t-shirt haha

cathrine - erica - meg -maria♥

KIRKETIME

Heyyyyy

Sitter å skriver RLE oppgave akkurat. Skal senere på trening idag, og dete r jeg for en gang skyld glad for. En liten pause i menneskerettigheter og forkjempere (? haha, jeg vet ikke)

Før idag var jeg i kirka igjeen. Gudtstjeneste denne gangen... Meeeeen, jeg skal ikke klage, det er jo konfirmasjon det wer snakk om, viktigviktig.  Kommer day og outfit senere idag, også skal jeg kanskje begynne med et nytt "proskjekt" eller hva det nå heter, heh :) snakkessssss♥

go bideeeel

nen so skjønte denne? Jeg tok den ikke... haha :)
Skal du konfirmeres i år?

INNKJØPET


cubus 39,-

cubus 49,-

h&m 39,- her er den ja... hahahzara 179,-gina tricot 199,-
like/dislike?

HVA HAR JEG GJORT IDAG

Heia! Sorry for dårlig blogging, men nå skal dere få høre min stressende (lol) hverdag.....
Igår kveld møtte jeg Kari og Kristine. Var utrolig gøy! Begge to overnattet og det ble partej med the voice, godteri ooooog pc såklart. Vi ble vekt kl halv ni fordi idag var det konf møte ting. Hahahahha, skikkelig g-ø-y.

Etter møtet dro jeg, thea og martha til byen, også kom Andrea senere. Kjøpte meg noen fiiiine ting, love! Kan sikkert poste innkjøpet etterpå :-)

Forresten i byen så skulle jeg kjøpe en concealer fra h&m. Først fant jeg ikke kortet mitt. Sto jo og leita i et par tiår før jeg skulle betale. Også..... hadde jeg ikke nok! hahahhhaha, det er snakk om 39- folkens, trettini!!!!1 Hun dama i kassen bare "ikke nå å vær flau over assa!" haha. Martha var selfølgelig en engel og lånte meg penger. Haha, så må jeg jo bare gi tilbake 90,- kr da......... Hadde nemlig ikke råd til et par øredobber jeg kjøpte heller, haha, uff.

å herre, ta meg seriøst folkens..

noen som vil se hva jeg kjøpte meg?

DAY 28


tycks?

FREEZING

Aloha! Startet dagen med idrettsdag idag på skolen. Frøys helt syyyykt! Og nå er jeg helt sykt sulten. sykt altså.. haha.. Forresten skal jeg aldri, virkelig, aldri bli friidretts .... person(?) klarte jo selfølgelig å hoppe en meter før jeg egentlig skulle på lengde. Tror jeg slo de fleste med mine 1.50 m!!!!!!! eller ikke.. Hoppa en gang til og følte stoltheten stige jah, 2.50, ja, 2.50 ;) Fant også ut at noe hoppet nesten 4 m etterpå....

sitter nå under dyna, med pc'en og iphonen vedsiden av meg ♥ ovnen står på full guffe, og nå skal jeg spise. Prekast HA EN FIN HELG VIDERE ♥


har dere idrettsdag?

DAY 27


like/dislike?

CAN'T FIND MY BIKE

HOLA CHICA!  Idag.... ble sykkelen min stjelt! hahaha, at noen overhodet vil ha den er ganske overraskende. Den lille sykkelen min kjøpte jeg sommeren til sjette klassen. Den er lyseblå og det står broadway eller noe sånt på, herregud.. Men ja, borte. Få vel skaffe meg en ny en daaaa.... :D

Prøven iag gikk ganske grei tror jeg. Satt og pugga i hele går, sånn seriøst. Jeg og Kari satt på msn i over en time og bare spurte spm til hverande, haha! sånn ca sånn :'-)
hahaha, hvis dere klarer å se det.
Ooooog vi fikk kake på skolen idag! Læreren vår skal begynne å bake hver gang vi er flinke til å rydde! haha verdt det!!!

♥ maaaaat
har sykkelen deres noen gang blitt stjelt før?

OUTFIT 22.09.2010tights fra hm genser fra hm øredobber fra gina tricot - tycks?

ILU NATURFAG

Hei søte små :) Skal bli ferdig med naturfag pugginga nå før jeg rydde rommet, hehe, spennende liv.. Skal skjerpe blogginga nå forresten har ikke vært noe særlig å skryte av i det siste for å si det sånn. Faktisk har jeg vel ingenting å si, blogger for å blogge.

Men nå skal jeg bli ferdig med naturfag, periodesystem, grunnstoff, atomer osv er gøy. gruer meg skikkelig til prøve imorgen. Har dere noen prøver i denne uka? hahah, forresten, imorgen får vi kake av læreren vår ♥ hihi, flinke til å rydde vett!

åj, klart og fint..

DAY 26


like/dislike?

SLITÆÆN

Hei dere! Beklager for at jeg ikke har skrevet noen innlegg idag men jeg har sittet med lekser til knærne. Var også på dans idag, haha, merker at jeg er ute av form for å si det sånn! Tusen takk for kommarer på de siste innleggene altså ♥ må jo si takk når jeg maser sånn.. hehehe Kommer day ikveld (hvis jeg rekker) men rakk ikke å ta nen outfit bilder før jeg dro på dans, så det får det bli imorgen.

Vi tok klassebildet idag. Tror det ble helt greit egentlig men noe mer enn det skal jeg ikke satse på. Glede meg til neste år! Da skal vi hvertfall ikke ha noe kjedelig og seriøst bilde, nei :)

har ikke noe bilda atm, ser ikke ut ... hva har dere gjort idag?

SANGVIDEOO


Her er den :) Ja, vi synger use somebody som veldig mange andre har gjort, men men :-) hva syns dere?

INNKJØP FRA HELGA


299,- økonomisko

159,- accezories     like?
Hvis dere er flinke til å kommentere kommer det kanskje en sangvideo i kveld :)

GJESTEINLEGG!

HEIA PUSER ♥ Maria glemte å logge av bloggen da hun dro hjem, så jeg bestemte meg for at jeg skulle skrive et gjesteinnlegg til henne. Koselig overaskelse :):):):)

Har egentlig ikke så mye så skrive, så dette blir sikkert bare tull.

Mariapusilur, en av de beste ♥♥ Du er så pus, og høy, og alt det der du skrev på msn til de stakkars folkene du snakket til. De følte seg sikkert veldig spesielle, siden du var så gavmild med hjertene ♥♥♥♥♥♥♥♥

VIL BARE SI AT; Maria du er best ♥♥♥♥ ilu, snuppa

 

Hilsen Kathrine: http://kathrinet.blogg.no

DAY 24 OG 25
hvilket bilde likte dere best?

PICTURES

Var utrolig koselig igår/dag! ♥ Sovnet i 5-6 tiden og sov rundt fem timer, heheh, VÅKEN nå da.
TACOO

suntilu <3hahahah

:')

vi prøvde også å lage en energidrikk, og det smakte ÆSJ, hahaha, godt med kaffegrut <3

hei morgenhåralle bildene er kopiert fra http://l0ve.blogg.no
Hva syns dere om bildene?

HE'S MY LATEST ACCESSORY


accessory - jordyn taylor

HEIHEI, GOOD MORNIN'

ahola! Skal snart sminke meg og fikse litt før jeg kal ned til byen med ericaa. Har med lit cash som skal ryddes vekk ehe.. Legger ut innkjøp når jeg kommer hjem igjen. Meeen da må dere være flinke til å kommentere folkens, syns det begynner å li litt småslapt her.

Inatt skal vel erica, eline og amalie iggeover. Blir sikker kjempekos! Var utrolig bra til renathe igår også. Så på x-faktor, spiste godteri, var innom  butikken osv :-)


skal dere til byen idag?

UT

Heia! nå stikker jeg ned til renathe. Har med kamera så det kommer sikkert bilder. Men nå må jeg skynde meg, så snakkes senere, ha en fin fredagskveld videre ♥


hva gjør dere ikveld?

DAY 23


hva syns dere?

LEKSERR

ALOHA ♥ nå skal jeg gjøre lekser, drikke pepsi max (hehehhe) og sitte på pc. Okei HAHAH, lol. Anyways i gymmen idag hadde jeg sykt vondt i foten, så da jeg sjekka hva  det var var det blod gjennom sokken og jeg hadde det gnagsåret på lilletåa. Herregud det sviiiiiir :(


peace out - har dere mye lekser?

DAY 22


tycks?

IDAG

Har jeg spist STEKTE EPLER. Herreguuud, så kvalmt. Var i tillegg masse honning og nøtter på, trodde virkelig jeg skulle kaste opp. Etter skolen dro jeg til byen og fiksa meg jobb til jouke. Skal jobbe på vero moda på torget, gleder meg  :)

Ooooooog pappa har svidd av 2000,- fordiiiii

en av disse står nemlig å lades opp hos meg akkurat nå ♥ lykkerus, hva har dere gjort idag?

DAY 20 OG 21


20

21, hva syns dere?

KOS DAG

Hola :) Sorry for dårlig updates men i hele ag har jeg vært til amalie med erica, mathilde, karoline (og ettervært sanne og victoria) Var kjempe koselig! Bakte brownies (For 2. gang på to dager!), spilte twister (haha) pratet osv. Vi dro dit rett etter skolen, og etter å ha sjekket vært eneste røde hus i området fant vi huset. Proft, erica, proft.

Sitter nå og spiser vannmelon og skal snart rydde over rommet før jeg skal legge meg tidlig ikveld. Imorgen blir det byen for å prøve å få jobb til jobbuke, lekser og (kanskje) kjøping av iphoooooone ♥♥♥

Det har forresten pissreget i hele dag, og det er ikke akkurat særlig varmt...savner sommer :( har dere iphone?

NYTT DESIGN

Jaa, da ble det nytt design da! Er egentlig ganske fornøyd, men hva syns dere?DAY 19


whatcha think?

AVISBUDET

Heyo♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra pissregnet og jeg har......... gått med avisa! hahahah. Verdt det da, tjente jo litt cash, så da blir det vell byen snart igjen da.... Nei, jeg går ikke fast, men var en engel og gikk for aurora :-)

Senere idag skal vi spise sammen med søss og kjæresten før jeg stikker og trener. Får vel overleve turn idag å da...Men egentlig er jeg sykt trøtt, så får vel ta en powernap, sneiks ;*Går dere med avisa?

DAY 18


like

DET JEG KJØPTE IDAG....
clutch / veske fra vero moda, 160,-

minnie-genser (¢¾) fra h&m, 199,-
whatcha think? :):)

DA BLE DET BYEN DA

hehe, joda, ble visst byen likevel. Planen min om å dra dit sjeldent gikk vel rett i vasken for å si det sånn. Jeg skal dit med renathe og jeg har 460 kr som bare brenner seg gjennom kortet ♥ Skal også kjøpe en genser tror jeg og kanskje en slush? hehe, jeg er serriøst alt for flink til å bruke penger.. men nå skal jeg spise så drar jeg til bussen, ciao!er dere ofte i byen?

DAY 16 OG 17


16

17
tycks?

LITT AV ROMMET MITT

ikke glem å kommentere nå søtiser :)hehe (a)


like?

GIRL YOUR AMAZING JUST THE WAY YOU ARE

HALLA ? Nå skal jeg bare chillen resten av kvelden. Er ganske sliten etter uka egentlig.. Har virkelig ingen planer for helga, men skal kanskje få ny mobil imorgen, likerrrr! Jeg kan ikke sende meldinger med min og er en stor sprekk i skjermen, haha.

Jeg skal poste litt av rommet og day 16 og 17 senere idag, rakk ikke å poste det i går. Har også syykt lyst til å dra til byen imorgen, men, blakk....... Skal heller vente noen uker med å dra til byen så jeg har en del penger når jeg først skal dit, mye lurere egentlig :-) Oooogså skal jeg kanskje starte med en liten serie og det blir snart ny header! Dette liker vi, sant?just the way you are - bruno  mars ♥

AUTUMN LOVE - BILDER
hva syns dere? bildene er kopiert fra http://l0ve.blogg.no

FRESH

Hei dere! Treninga var kjempefin den. Kjøpte meg faktisk en dobbelshake på slutten, haha, slasken. Er faktisk første kvelden i uka her jeg ikka har noen lekser å gjøre, sykt herlig.

For de som lurte trener jeg turn tre ganger i uken (mandag, torsdag, søndag) og dans på tirsdager. Kommer day og en liten del av rommer mitt senere ikveld hvis jeg rekker, like?

Meen nå sitter jeg faktiisk å spiser salat, hehe, ingen kalorieer :D egentlig snakker jeg veldig mye om mat idag, så nå er jeg ferdig med det, haha. ci'yæ ♥åååj, freeeesh, hva vil ere ha først, en liten bit av rommet mitt eller day?

SNAKKES

da drar jeg på trening! snakkes i kveld :) hvor ofte trener dere?
hehe, niiiiiiice outfit jah :') kameraet er forresten med så det blir kanskje bilder eller film.

NEW JEWELRYS

Fikk disse av søstra mi for noen dager siden :-) Synes de er skikkelig søte liksom, hehe.. Nå skal jeg gjøre lekser så har jeg litt mere blogging til dere på lager ;) hvis dere er flinke til å kommenter da, haha

#1
#2minner meg skikkelig om titanic!

#3


#4
#5

den skal egentlig henge på et kjede/trå men har ingen til den atm :')


like?

TOUR DE FRANCE

#2 er akkurat gjennomført dere. Var på sykkeltur idag med klassen og herre jesus så sliten jeg ble i de verste bakkene. Turen gikk liksom sånn; opp en bakke, stoppe midt i, gå til neste flate. Tre timer dere, tre timer. Stakkars helle, måtte vente på meg hele tida, hehe. Men uansett dere aner ikke hvor deilig det var og komme til toppen!! Så var det bare nedover resten av veien ♥ likerrrr

Ah, nå skal jeg ta meg et velfortjent glass med cola og gjøre ukas siste lekse. Så er det max chlling før trening bynner :-) snakkes senere verdens beste lesere ;*

       //we heart it
liker dere å sykle? hahahah

DAY 15


hva synes dere? dårlig kvalitet, jeg vet...

TÅRER

Herregud, for en fim under her! Sitter her med tårer i øynene. Måtte se den i tre deler, fordi jeg blir så rørt! Haha. men seee på den da! Dør, så utrolig trist. Så videoen på  http://cabo.blogg.no.


dør av 1.25 :( skjønner virkelig at både dyr og mennesker har føllser her..

ET INNLEGG OM LEKSER


blå himmel <3

åååh, jeg drukner i lekser! Skjønner ikke hvorfor lærerne pakker på oss lekser og oppgaver hele tiden!  Så nå har jeg en plan for dagen: lekser. Hahahah, nevnte jeg lekser?

Tror det kommer outfit idag, og hvis dere er flinke til å kommentere kommer det litt kstra bloggings ikveld, hehe. Snakkes ♥
Har dere mye lekser fortida?

DAY 14


like?

FIINVÆR

Joda, for en gangs skyld skinner sola I trondheim. Fint at det er den dagen jeg skal gjøre lekser og skal på trening. Starter på dans idag! Gleder mg! Begynner på jazz 2. Ellers er det ingenting å si, sorry for at jeg ikke blogget igår, men alt gikk liksom ett i ett. skole-erica-trening-lekser-sove... hehehh, overaktet for "erica-delen2?

Men nå skal lekser gjøres, boller spises og pcen skal bort, see'ya ♥soooool ♥ hvordan er været hos dere?

DAY 13


like? siden kommentarene går såppas ned, kommenter jeg tilbake til alle på dette innlegget :-)

I LOVE YOU MORE, THAN I DID BEFORE


stay - miley cyrus
herreguud for en sang ♥ elsker den! Hva syns dere om den?

Sorry for dårlig updates, men nå skal jeg ordne med rommet også skal jeg på trening senere. Kommer sikkert day og et innlegg til ikveld. Har hatt en super helg sålangt, og skal nyte de neste timene, før det er tid for å så opp kl 07.00 igjen, ugh ...

DAY 12


whatcha think?

SLEEP OVER

Halla! Nååå stikker jeg ned til erica, og skal liggeover! Kommrr sikkert bilder og masse sånt senere. Godteriet er pakket ned, og det er kosebukse også, så dette blir kosii :-)

Har hatt en bra blogg dag idag føler jeg, hehe. Skal vel røve å fortsette sånn, men husk å kommentereeee! Men nå drar jeg snart, prekats♥ Hva gjør dere ikveld?

INSPIRASJON


like/dislike?

INNKJØØØP

Aaaah, er så fornøyd ♥t-shirt bik bok, 149,-skjørt bik bok, 249,-
også fikk jeg med en søt liten cupcake lipgloss :)
Hva syns dere?

PAINTING

HEIAA. Skal snart hjelpe mamma å male på den ene stua vår, også skal jeg kanskje ned til erica og liggeover der, hehe, bombee. Var en tur i byen idag, så jeg skal vise dere mine nye gullunger senere ;) Er skikkeligskikkelig fornøyd emd det jeg kjøpte!

Rommet er også ryddet. Så nå skal jeg bare ta det rolig resten av helgen, love ♥ ha en fin lørdag videre, søte små!

haha, random :) speilrefleksen min er på reprasjon skjønner dere, så det blir ikke de beste bildene framover. Får vel bruke digital kameraet mitt, hehe.

DAY 11


like?

F-R-I-D-A-Y

HEI DERE! Håper dere likte sangvideoen jeg la ut :-) Var som dere sikkert skjønte med erica hjem idag. Satt bare og snakket spilte inn video og litt sånn. Er så sykt herlig med helg igjen! Imorgen skal jeg sove lenge, rydde rommet, kaaanskje hjelpe til å male på den ene stua vår, og liggeover til erica, likerrr.

Men nå skal jeg se x-faktorr, hehe, snakkes ♥

ser dere x-faktor ikveld?

SANGVIDEO MED ERICA OG MARIA


Utrolig surt på noen steder, men.. Hva synes dere?

DAY 10


hva syns dere?

FAVOURITES


like/dislike?

IM SICK

HOLA! Idag våknet jeg med dunkende hodet, og sår hals. Så jeg er hjemme idag. Er sykt slapp, forkjøla, vondt i hodet osv. Har ikke så mye å si egentlig. Snakkes senere idag, søte små :-) heheatm ♥♥♥♥
Er dere syke idag?

DAY 9

'
like?

Telturen kan beskrives med tre ord, regn, regn og kaldt. Startet med å gå i en time for å komme fram og alle måtte bære de tunge sekkene. Så kommer vi fram, det pissregner, og vi må gå tur. Glad jeg valgte kort for å si det sånn! Vi kom tilbake rundt en time før de andre. På kvelden spiste vi bare godteri, pratet, spilte kort, maserte hverandre osv. Var ganske kos :-)

Men så skal vi legge oss: Doen er seriøst tidenes verste do og det stinka sykt! Måtte lide meg innpå der to hele ganger......... Det var også dritkaldt i teltet, og jeg hadde på meg (følg med) ull longs, joggebukse, fleece jakke, singlett, sokker OG ullsokker, og dødde nesten av kulde, herregud. Sov kanskje to-tre timer, og våknet nesten med en gang det kom litt lyd. Etter å ha fått dra 1 og 1/2 time før og slippe naturstien, kom jeg hjem. Gjennomvåt (også gjennom den vanntette jakka mi) kald og dø. Tror jeg er blitt syk også, sååååå... telt er virkelig ikke min greie.

Hehe, glad-innlegg altså. Men snakkes senere nå skal jeg sove ♥bildene er tatt fra erica www.l0ve.blogg.no
Liker dere å telte?

hits