november 2010

HEI, GJETT HVEM SOM FAKTISK BLOGGER?

heija.. litt lenge siden, men har bare samlet opp litt blogglyst , haha. Etterpå kan jeg vise dere noe nytt, og faktisk oppdatere dere litt (a) håper det fortsatt er noen som leser bloggen min da! Blir nytt design snart. Må bare få tatt noen bilder osv.

Men nå skal jeg pugge litt matte. Prøve imorgen jaaa, go algebraaa♥♥♥♥ eller ikke.. Jaja, snakkes snart!hva vil dere jeg skal blogge om framover?

SNART JUL JO

Heia dere! Sorry for den sykt dårlige blogginga de siste ukene egentlig, men blogglysten er laaaaangt nede.. Derfor er det litt lite nå også satser jeg på at det går opp igjen:)

Våknet som alle andre i trondheim, opp til snø idag. Liker snø bedre enn pissregn hvertfall,. Fått skikkelig julestemning egentlig, bare litt over en måned igjen, gleder meg masse! Også gleder jeg meg til vi begynner med kalender gaver, juleball og masse mer. Hahah, random. Hva gleder dere dere til?

fra bursdagen igår til amalie <3

INNKJØP
h&m 99,- også kjøpte jeg noen andre småting :) hva syns dere om skjørtet da? hehe

PLANS

Heja! Skal rydde rommet mitt nå, også skal erica knaksjwe liggeover, får se om hun kommer seg hit. Hadde jo prøve idag, og den gikk helt greit, bedre enn jeg trodde hvertfall:) Imorgen er det hvertfall bursdag til amalieee. Blir sykt morsomt. Før det skal jeg også til byen, for nå skal jeg rydde meg til litt cash :D


<3<3 hva skal dere i helga?

sorry sorry sorry

har to prøver ++ til imorgen og trening om en halvtime.....lover å skjerpe mwg for dere som fortsatt leser bloggen:') snakkes!

NEW DRESS


fra nelly, merke rare fashion, str xs/s 179,- på salget :) liker den kjempegodt! den er så søøt :D

data og internett problemer

har ikke internett atm, og låne pc'en funker ikke, men lover dere blogging i kveld :D da har jeg nok speilrefleksen også! snakkes senereeee <3 mens jeg er borte kan dere jo kanskje kommentere litt ekstra på resten av innleggene mine, heheee

BURDSAGSBARN?

Heia! Sorry igjen, men syns grunnen for at jeg ikke har blogget er ganske god: igår sendte jeg pc'en min på reprasjon. Så nå er jeg stuck med en lånepc i fire uker. Håper bare jeg ikke mister alle bildene og filmene innpå den. Har så sykt mye innpå der.

Ellers tror alle jeg har bursdag idag pga. en viss liten jente som har endret bursdagsdatoen min på face, hahahaha

men så fikk alle vite at det var ca 3 måneder til...

heheheehehe....... når har dere bursdag? kjolen jeg kjøpte kommer forresten imorgen for da har jeg speilrefleksen min igjen!!!!!!!


hits